Fără schimbare culturală nu poți schimba nici societatea, nici clasa politică.

0 399

Bloggerul Bogdan Calehari a publicat un articol de opinie pe blogul personal în care arată că tipul capitalist de economie contează prea puțin atâta vreme cât universitățile, care formează elitele, și mass-media, care îndoctrinează masele, se află în mâna stângiștilor. El spune că două țări foste comuniste au reușit să combată „revoluția culturală” marxistă care s-a desfășurat nestingherit în Occident în ultimele decenii, fiind exportată și în țările foste comuniste după 1989.  Îl redăm mai jos:

Imagini pentru cultural war

„Nu, nu le e frică de Trump! Cum nu le-a fost frică de Reagan sau Thatcher. Trump se ocupă de economie și de politică externă : mai multe locuri de muncă , mai multe oportunități de afaceri, mai puțin șomaj , mai mulți bani în buzunarele tuturor, mai puține taxe, ISIS, Orientul Mijlociu, Coreea de Nord, UE, Rusia, China, astea. Fleacuri! Ei, ăia de stânga , au rămas stăpâni pe plan intern și se ocupă de restul: în universități, în media, la Hollywood, în entertainment, in societatea civilă. Acolo unde stânga și-a început lungul marș spre victorie câștigând revoluția culturală .

Și Reagan s-a ocupat tot de economie și de politică externă . Și Thatcher la fel. Și ? Au schimbat ceva? Nu! Doar au împiedicat un pic . Nu schimbă lumea nici TVA-ul și nici indicele Dow Jones, ci ideile. Alea despre care Lenin spunea că sunt mai periculoase decât armele și că nu trebuie lăsate pe mâna dușmanului . Alea pe care dreapta le-a lăsat în mâna dușmanului . Din cauza asta stânga îi e acum stăpân ! Reagan  a scăzut șomajul în 6 luni la niște cote care nu mai fuseseră niciodată atinse, ca Trump acum, și ABC, NBC, CBS,NYT, WaPo, astea , ștergeau cu el pe jos – cel mai nenorocit președinte din istoria Americii! Cum fac cu Trump acum. Reagan îi învingea pe comuniști , din Nicaragua și până la Moscova , și punea să fie dărâmat Zidul Berlinului, iar în timpul asta, în America , marxiștii terminau de predat la Berkeley, Columbia, UCLA, Harvard șamd , cum trebuie deconstruita societatea capitalistă , de dreapta, pe care o apăra Reagan! Și au început să predea încă de pe vremea când McCarthy i-a căutat fără să -i găsească ! Și deconstrucția e azi aproape terminată ! Și cine încearcă s-o oprească e nazist!

Ei, marxiștii, i-au crescut pe toți ăia de la ABC, NBC, CBS, NYT, WaPo, aia care-l linsau mediatic pe Reagan! Tot acolo s-au format și Bill Clinton, și Hillary Clinton, și Barack Obama. ăștia n-au venit din economie, nu s-au format la Ford, Texaco și General Motors. Au fost modelați acolo unde stânga deținea și deține controlul: în universități. Unde s-au format Mark, Gates, și toți aia din Seattle. Miliardarii de stânga. De aia, sau și de aia, nici nu mai sunt miliardari conservatori, cu idei de dreapta! Spunețimi un nume! Unul!

Columbia și CNN, nu General Motors. Idei și propagandă, nu economie. Asta e stânga. Jean Francois Revel compară dreapta cu un elefant mare care muncește pentru binele tuturor și cară în spate o călăuză ce-l conduce cu o nuielușăStânga. Cine e mai puternic?

Thatcher îi scotea pe britanici din foame, iar BBC o punea la zid și o executa zilnic! BBC e foarte important. De aia la BBC erau și sunt ei, aia de stânga. Nu în economie, în economie dicta Thatcher, stânga a dictat și dictează la BBC, la Cambridge, la Oxford. Ca în State. Ca peste tot. Și pentru era în BBC, și cam în toate locurile  care semănau cu BBC, și care făceau  ce face BBC, Thatcher, “doamna de fier”, a fost obligată într-un  târziu, de conservatori, plece. Cei din jurul ei au ajuns la concluzia e prea de dreapta! Ajunseseră pe lungimea de undă a stângii… vorbeau ca  BBC! Și a fost doar începutul. L-ați ascultat pe David Cameron ieri, o ascultați pe Theresa May azi? Pe Merkel? Dacă ați făcut-o ați ascultat stânga!

Reagan a murit, Thatcher a murit, ăia de stânga au rămas. Au rămas acolo unde i-au găsit și i-au lăsat Reagan și Thatcher. Acolo unde i-a găsit Trump și o -i lase Trump. Pentru economie. Numai economie! Puternică! aibă stânga de unde împartă și sugă! Când o vină, iar, la conducere, pentru la putere e demult! Despre treaba asta, Olavo de Cavalho spunea: “Vin tâmpiții și spun economia conduce totul. Economia nu conduce nimic, economia doar produce mijloace, ea ori îți mijloacele, ori nu ți le da, dar nu ea decide. Ceea ce decide este factorul intelectual și spiritual de termen foarte lung”.

Care se află de zeci de ani în mâinile ei, ale stângii. De aia nu le e frică de Trump – e clar Trump nu are de gând le ia “factorul” ăsta din mâini. Pentru nu poate! Ar trebui pentru asta declanșeze o contra revoluție culturală. Nu-i permite nici timpul, nici fragilul sprijin politic, nici RINO, și nici mijloacele. E singur! Stânga a făcut revoluție culturală zeci de ani profitând de libertatea oferită de dreapta, de democrație. Democrația apără acum stânga de contrarevoluție! După aia, democrația se va duce dracului! Știe drumul !

Le e frică însă de ce se întâmplă în Polonia și Ungaria! Se vede! Acolo, dreapta nu mai e preocupată doar de economie, de folosirea fondurilor europene, de promovarea imaginii pe plan extern, de ce-o zică “forurile internaționale”, ci a început refuze dictatura corectitudinii politice, implementarea preceptelor LGBT și deconstrucția identitară a multiculturalismului, venind cu un proiect de contrarevoluție culturală , bazat pe identitatea națională, etnică  și religioasă, pe apărarea familiei și a dreptului la viață. Un proiect identitar total opus “valorilor europene”! În Polonia și Ungaria, dreapta („elefantul”) jos călăuza din spate și îi ia nuielușa din mâna!

Conservatorii polonezi au format în întreagă țară o vastă rețea de militanți tineri, au început reformarea justiției comuniste și au reorganizat televiziunea publică, iar conservatori unguri, care sunt de 8 ani la putere, nu doar la conducere, alungă acum, blasfemie, duhul lui Soros din mediul academic și societatea civilă. Și vor mai sta opt, dacă stânga de la Bruxelles nu va reuși facă ceva. Și e obligată facă, pentru după primii opt ani de dreapta, la Budapesta, 500 000 de oameni au ieșit pe străzi sărbătorească Ziua Națională! Iar în Polonia e ceva normal vezi 50 000 de tineri rugânduse la Sfânta Fecioară!

Și în Polonia și în Ungaria, dreapta  face acum ce a făcut stânga întotdeauna și peste tot, și n-a făcut dreapta nicicând și niciunde: o revoluție culturală de dreapta! Denunță societatea multiculturală deschisă,  no borders,  și spune nu colonizării cu semințîi aduse de pe alte continente, în timp ce predică, în loc de “suveranitatea europeană”, importanța națiunii și a dragostei de patrie. Repune pe piedestal, la locul său, cultul familiei și al prezervării culturii naționale, în bătaia clopotelor și în absența strigătelor muezinului, ceea ce, ne spune stânga occidentală, reprezintă o încălcare gravăpremeditată, a normelor Statului de drept!

Conservatorii polonezi și unguri, aplicând exact strategia folosită de stânga, au  început în Polonia și Ungaria deconstrucția societățîi  neo marxiste! Încearcă bată stânga chiar cu armele ei!  De așa ceva ii este stângii frică!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php