PALATUL DACIA RĂMÂNE AL ROMÂNILOR !

1 422

Astăzi în ședința Consiliului Local General, propunerea Primarului General Gabriela Vrânceanu Firea, a fost respinsă pentru a 5 a oară consecutiv. Se dorea alocarea Palatul Dacia, către Institutul Elie Wiesel, pentru a face Muzeul Holocaustului.

Propunerea a căzut deoarece erau necesare 36 de voturi pro, au fost doar 32! 

Zilele următoare voi depune o cerere la Primăria Generală, pentru alocarea Palatului Dacia pentru realizarea unor muzee, Muzeul Constantin Antonovici (singurul ucenic al lui Brâncuși), Muzeul Instrumentelor muzicale și a unei Pinacoteci.

Sunt mândru am reușit împiedicăm a 4 a și a 5 a tentativă abuzivă de alocare a Palatului Dacia, de către Firea și Consilierii trădători de neam și de țară!

VIN ALEGERILE LOCALE, FRAȚI ROMÂNI, NU MAI VOTAȚI POLITICIENI CARE NU-ȘI IUBESC ȚARA ȘI BUNURILE POPORULUI LOR!

Cătălin-Ioan Berenghi

1 Comment
  1. Alexandru Balcu says

    Cu tot respectul pentru Catalin, meritul pentru faptul ca palatul Dacia este inca al bucurestenilor și românilor in general, in ciuda agresivitatii crescande a lobby-ul evreiesc, ii revine aproape in intregime lui Mihai Tociu, cel care s-a batut, la inceput de unul singur, cu Primaria Bucuresti, care in 2016 hotarase (ilegal, fireste) ca gata, dam palatul Dacia iudeo-bolsevicilor de la „Elie Wiesel”, pe gratis si pe vecie! N-a fost sa fie! Repet, datorita lui Mihai Tociu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php