Profesoară din Chișinău, amenințată pentru promovarea Unirii

0 397

În urma emisiunii de la postul public național de televiziune Moldova 1, profesoara de istorie și directoarea Liceului „Vasile Alecsandri” din capitală a primit amenințări și cuvinte necenzurate.

Cazul a ieșit la iveală după ce președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, a scris pe facebook că Daniela Vacarciuc este amenințată și înjurată.

„În urma emisiunii de la postul public național de televiziune Moldova 1, în cadrul căruia a fost pusă în discuție semnificația zilei de 27 martie 1918 au urmat cuvinte necenzurate și amenințări în adresa doamnei Daniela Vacarciuc – care a demontat cu măiestrie toate minciunile și manipulările referitoare la evenimentele marcante ale neamului nostru: Sfatul Țării, semnarea Actului Unirii, context și rezultate. Să ne solidarizăm deci, fraților! Pentru că mancurții își ies din piele și pun presiune pe exponenții cei mai de vază ai curentului unionist!
Să le dăm peste nas și să fim uniți! Toți pentru unul, unul pentru toți!”
, a declarat Bilețchi pe facebook.

Emisiunea integrală o puteți viziona aici

via Liber TV 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php