8 Martie ora 15, la Ambasada Finlandei: Solidaritate cu Camelia Smicală!

1 503

Protest pentru susținerea româncei căreia i-au fost luați copiii de autoritățile finlandeze.

Vineri 8 martie,…românii vor protesta la ambasada Finlandei din Bucureșți, în fața Ministerului Afacerilor Externe dar și a Guvernului României pentru soluționarea urgentă a cazului Cameliei Smicală, mama ai cărei copii i-au fost luați cu forta în 2016 și de atunci sunt ținuți captivi în centrele sociale din Finlanda.

Protestele vor avea loc între orele 15:00-19:00, după cum urmează:
– ora 15:00 – ambasada Finlandei din str. Atena nr. 2 bis
– ora 16:00 – Ministerul Afacerilor Externe din Aleea Alexandru nr. 31
– ora 17:00 – Guvernul României din Piața Victoriei.

Marșul se va desfășura între instituțiile enumerate mai sus, unde vor fi depuse memorii și o delegație va fi primită în audiențe.

Protestatarii, membri ai Noii Drepte dar și ai altor asociații și fundații, vor cere sprijinul instituțiilor vizate pentru aducerea în România a copiilor Cameliei Smicală – Maria și Mihai -, sub tutela mamei.

Protestatarii vor face totodată un Apel atât către românii aflați deja în străinătate cât și către cei care au în intenție să emigreze, să-și întoarcă fața către România. Să înțeleagă că emigrarea în acest Occident care devine pe zi ce trece o Dictatură în adevăratul sens al cuvântului, în care Statul are dreptul să-ți ia propriul copil și să-ți interzică a-l mai vedea vreodată, reprezintă o IMENSĂ GREȘEALĂ. Iar pentru această greșeală cei care vor suferi sunt mai ales copiii născuți și cei care se vor naște. În ciuda greutăților cu care se confruntă familiile asemănătoare din România, nu există pericolul ca Statul Român să vină să-ți ia copiii cu forța.

Dincolo de greșelile părinților care au responsabilitatea emigrării în state care de la an la an arată că morală Creștină, familia normală, drepturile părinților de a-și crește copiii conform principiilor lor morale și religioase, nu mai înseamnă practic nimic, rămâne drama copiilor. Acești copii sunt ai Neamului nostru Românesc, indiferent unde s-ar afla, și nu-i vom abandona niciodată și nici nu vom ramâne spectatori atunci când alte state îi vor abuza și își vor bate joc de familiile românilor.

1 Comment
  1. Marius Tranca says

    mai bine schimba poza featured de la articol ca apare zvastica acolo si nu prea cred ca are ce cauta sub secera si ciocanul. pana la urma si codreanu o purta… ce naiba mai..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php