Luptă pentru familia normală! Marș de protest de la guvern la parlament, duminică ora 15

3 745

Refuzăm parteneriatul civil!

În Octombrie 2018, prin votul *DA* dat de 91% din participanții la referendumul pentru căsătorie, românii si-au exprimat susținerea pentru familia normală.

În urma presiunilor exercitate de grupurile politice de stanga și a ONG-urilor pro-homosexuale puternic finanțate din străinătate, în Parlamentul României există acum două proiecte de legi pentru introducerea parteneriatului civil care legifereaza de fapt căsătoriile între persoane de același sex.

E vremea ca parlamentarii nostri să afle ca ei reprezintă poporul român. Că trebuie să țină cont de dorințele alegătorilor. Cei care îi votează suntem noi și nu ONG-uri, parlamentari străini sau ambasadori.

Veniți în lupta pentru păstrarea familei normale!

Traseul marșului nostru: Piața Victoriei (punct de adunare si scurte luari de cuvant) – Piata Romana – Piata Universitatii – Cercul Militar Central – Calea Victoriei – Piata Natiunilor Unite – Palatul Parlamentului.

Duminica asta, 3 Martie 2019
Orele: 15:00 – 18:00.

3 Comments
  1. calin eugen says

    din inima,mult succes!

  2. IO...gerules says

    Muntii Carpati reprezinta coloana vertebrala a neamului romanesc,creata,in negura timpurilor,odata cu statornicia impusa de divinitate,pe meleagurile Gradinii cu merele de aur acesstei natii cu adevarat alese de Dumnezeu.Iar raurile care unesc miraculoasele esente ale naturii din jurul acestei coloane reprezinta venele vitale ale unui organism destinat infrumusetarii si inaltarii omenirii.Fiintele umane care imbogatesc acest miracol organic au putut realiza intretinerea si imbogatirea darului divin numai prin iubire,numai prin munca,prin dragoste si respect fata de tot ce le inconjoara ca o mantie de flori si caldura sufleteasca pe plaiurile mioritice ale acestei cetati eterne,care astazi se numeste Romania.Filonul de aur al omeniei romanesti se intinde de milenii pe aceste plaiuri intretinut numai in caldura cea mai omeneasca a familiei,femeie si barbat care au dat nastere unui popor de aur.Dar vrasmasiile istoriei au scos in calea acestui popor fiinte bipede incarcate de ura si netrbnicie ce au incercat si inca mai incearca sa stea in calea drumului frumusetii omenesti,lovind in fiinta neamului romanesc.Acestia ar trebui sa inteleaga faptul ca in fruntea acestui neam se afla insusi Dumnezeu.

  3. Marius says

    Felicitari! Cati ati fost? Haideti sa facem presiuni asupra partidelor si bisericii sa se repete referendumul odata cu europarlamentarele sau prezidentialele. Pragul de 30% nu s-a atins pentru ca multi oameni de buna credinta au fost mintiti ca le fura Dragnea votul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php