Dan Puric: Comunitatea Europeană este o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată. Nu confundați Europa clasică, Europa culturii și civilizației, cu acest construct

4 628

Actorul Dan Puric afirmă că Uniunea Europeană are o ideologie de tip comunism albastru, „adică neomarxistă”, nu o filosofie.

Într-un interviu acordat lui Constantin Ghiță, Puric spune că Europa clasică, a valorilor, nu are nimic în comun cu comunitatea europeană, pe care o consideră „o cooperativă agricolă”.

Iată câteva dintre afirmațiile lui Dan Puric:

Comunitatea Europeană nu are o filosofie, are o ideologie, o ideologie de tip comunism albastru, adică neomarxistă.

Un popor care este creștin-ortodox, ca noi, are instincte extraordinare de alergie vizavi de comunism.
Eu m-aș bucura foarte mult ca România să preia pe bune conducerea Comunității Europene, pentru că în două trei luni, Europa ar dispare.  În mâna unor români neaoși de la noi, care fură și distrug totul, ar fi bine pentru Europa să cunoască puțin din devastarea autohtonă.
Comunitatea Europeană este o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată. Care e viitorul unei grădini zoologice cu animale diferite care se sfâșie între ele într-un mod civilizat?
Nu confundați Europa clasică, Europa culturii și civilizației, cu acest construct. Pe la 1936, Nichifor Crainic spunea: vrem o Europă unită, cu națiuni diferite și un cer comun. Este cerul creștin.
Ceea ce ne propune Comunitatea Europeană astăzi, și cu diversitatea de sex și cu altele, sunt blasfemii.
Unde s-a retras poporul ăsta când domnitorul era de proastă factură și asuprirea internațională era groaznică? În bordeiul familiei și în Biserică.
Oculta internațională s-a prins și atacă, bordeiul, Biserica și familia. Și atunci trebuie să analizăm laboratoarele astea demonice, satanice, marxiste, în ultimă instanță: sunt pudrate cu drepturile omului și cu democrație. Țara asta a fost dintotdeauna a fost pradă.
În timpul ocupației otomane s-au furat 480 de tone de aur. În 280 de ani de strivire austro ungară, s-au scos 800 de tone. În 114 de ani de ocupație rusească în Moldova, 14 tone. Din 1990 și până acum s-au scos de trei ori mai mult decât toți ăștia la un loc.
Le e frică de libertate, de omul liber. De omul care credință. Numai omul care instrumentalizează credința îți face rău. Poate să facă inchiziții religioase sau ideologice. Dar un adevărat credincios nu face rău de când se naște până când moare.
Șandramaua asta de Comunitate Europeană se face praf si pulbere.
Sursa: ActiveNews
4 Comments
 1. ANTIPUTIN says

  Rusia e un kolkoz
  Nu ne’aduce vreun folos

  Putin este un satrap
  De la care nu m’adap

  E un drac cu limba mare
  Calca totul in picioare

  Un blestem si o putoare !

 2. Ionut Moraru says

  Nu este un CAP Europa. Este un colhoz transformat recent intr-un sovrom. De fapt intr-un eurosov. Tocmai ce ne-a spus Germania ca ea nu poate exista in Europa fara Rusia. Gura pacatosului…

 3. ANTIPUTIN says

  Rusia este un Imperiu bolnav, profund bolnav. Cauza principala : o conducere ticaloasa, abjecta, corupta pana la oase, mafioasa, ce’a ingenuncheat tot ce sta in doua picioare. Pe langa Rusia, Europa e un fel de simfonie, fara cisma murdara a KGBului si ‘a complicilor occidentali.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php