Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

„Chemaţi românii plecaţi, nu imigranţi”: Marşul împotriva colonizării României

15 ONG-uri au organizat, miercuri, un marş împotriva „colonizării României”, mai exact un marş prin care cer autorităţilor române să nu semneze Pactul Global Compact pentru Migraţie Regulată, Sigură şi Ordonată care ar urma să fie adoptat în perioada 10-11 decembrie la Marrakesh, în Maroc.

Protestatarii au mărşăluit pe traseul Ministerul Afacerilor Externe către Guvern (Piața Victoriei); Ministerul Afacerilor Interne (Piața Revoluției); Piața Universității (în fața statuii lui Mihai Viteazul); Palatul Cotroceni. La instituțiile publice s-a depus un memoriu din partea asociaţiilor şi fundaţiilor organizatoare prin care se cere retragerea României din rândul țărilor care vor adera la acest pact, având in vedere şi faptul că din ce in ce mai multe ţări printre care S.U.A., Australia, Israel, Polonia şi țările din Europa Centrală şi de Est s-au retras deja, realizând nocivitatea acestuia.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=37369

Postat de pe 8 dec. 2018. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php