Să-i mulțumim „bunului creștin” Andrei Pleșu

2 419

“Mi se spune că circulă pe net o frază dintr-un text al meu de-acum doi ani, folosită manipulatoriu pentru a mă face părtaș „convenabil” la campania pentru referendum. Ţin să precizez că nu voi vota, pentru că e vorba de un referendum care, pe lîngă formularea ineptă din întrebare (cum să fiu de acord cu schimbarea constituției în general, adică să dau dreptul oricărui potentat rău-voitor să-mi modifice viaţa?!), valorifică în mod impur un interes politic în care nu cred, o anumită ignoranţă din rîndurile electoratului şi un capital de intoleranţă şi judecată tăioasă a „aproapelui” care n-are nimic de a face cu creștinismul.” –  Andrei Plesu

Daca potrivit “Strategiei Nationale privind Egalitatea, Intruziunea si Diversitatea”, manualele scolare vor trebui avizate mai intai de CNCD si numai dupa aia de Ministerul Educatiei – lucru care nu are nimic de a face cu crestinismul; daca materia “Educatie Civica” va trebui sa includa informatii cu privire la nediscriminare, egalitatea de sanse, diversitate si toleranta si grupuri vulnerabile, adica propaganda LGBT; daca materia “Egalitate si Nediscriminare” va deveni disciplina obligatorie in liceele pedagogice, iar elevii acestora vor fi indoctrinati cu propaganda LGBT – lucru care nu are nimic de a face cu crestinismul; daca in orele de matematica, literatura si istorie vor fi incluse “elemente ale principiilor egalitatii si nediscriminarii”, adica ale aceleiasi propagande LGBT; daca in unitatile de invatamant din Romania va fi instituita o “saptamana dedicata promovarii egalitatii de sanse si diversitatii”, adica propagandei LGBT – fapte care nu au nimic de a face cu crestinismul ; daca se vor institui sanctiuni pentru pedepsirea cadrelor didactice “care incalca prevederile egalitatii si nediscriminarii”, adica prevederile propagandei LGBT – lucru care nu are nimic de a face cu crestinismul; daca se va stabili in scolile romanesti un proces intern prin care “parintii si elevii pot depune plangeri anonime” impotriva cadrelor didactice ce dau dovada de atitudine discriminatoare si daca, pe scurt, ideologia LGBT va deveni vector coordonator in invatamantul romanesc – lucruri care nu au nimic in comun cu crestinismul, atunci eu ii multumesc  in primul rand, inaintea multor altora, marelui nostru filozof si bun crestin (care a contribuit sa ne fie modificata viata pentru ca i-a fost frica sa nu o schimbe cineva pe a lui), Andrei Plesu!

 

de Bogdan Calehari

2 Comments
  1. Ionut Moraru says

    Monstruletul cu barba cu aere de filozof, pregatit dinainte de 89 in laboratoarele Soros nu a uitat vremurile frumoase ale anilor 80 cand fugea prin padure in chilotei tetra si se harjonea cu baieteii la meditatia transcedentala. Sicofantul mancator de cacat ne spune „cum sa fiu de acord cu schimbarea Constitutiei in general..” cand intrebarea era pusa ptr a intelege orice idiot care nu e filozof, anume „sunteti de acord cu modificarea ARTICOLULUI DE CONSTITUTIE….” ba Plesule, nu „Constitutiei In general” cap de rumegus! Mai departe „adica sa dau dreptul oricarui potentat rau-voitor sa-mi modifice viata”. Aici Plesu pe mine si alti 3 milioane si ceva ne jigneste facandu-ne rau „Rau-voitor” ptr ca ii modificam viata lui daca nu il mai lasam sa se unga pe organism cu creme impreuna cu Liiceanu care ne dsprie incartea sa ce fricit e cand face asta. Ushi cioara!

  2. IO..gerules says

    Nene Moraru frumos si exact la obiect o zisesi.Plesu cu Liiceanu doi inversionisti fac propaganda vietii lor.Aceasta propaganda a poponarilor este parte componenta a unui program ucigas al Globalismului,urmas al comunismului si fascismului,de distrugere a omenirii,ca sa ramana numai ei aia cativa pe lumea aceasta.Homosecsii si lezbitele nu vor face niciodata copii ba dimpotriva vor fura copii oamenilor normali inmultind astfel tagma lor criminala,in detrimentul fiintelor umane create de Dumnezeu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php