Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Răul bolșevic proliferează atâta timp cât îi recunoaștem doar efectele nu și cauzele

Răul bolşevic -răul comunist- este perceput şi recunoscut doar în ipostaza sa finală, falimentară, opresivă şi tragică, iar nu şi în cauzele şi bunele intenţii care au generat-o.

Cât timp vor fi tratate doar efectele şi doar prin punerea în practică a aceloraşi bune intenţii care au generat și prima dată aceste efecte, rezultatul nu poate fi decât acelaşi – poate doar să apară mai lent dacă aplicarea lor e mai lentă, treptată și progresivă.

Înlocuiţi dialectica „exploataţi vs exploatatori” cu cea a „minorităţilor oprimate vs majoritatea opresivă”, înlocuiţi „lupta de clasă” cu „lupta pentru egalitatea de gen”, înlocuiţi „mişcarea de eliberare anti-imperialistă” cu „sprijin pentru refugiaţi” şi veţi regăsi tiparul unui faliment anunţat.

 

de Cristina Popescu Facebook

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36990

Postat de pe 6 nov. 2018. Catalogat ca Cultură, Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Răul bolșevic proliferează atâta timp cât îi recunoaștem doar efectele nu și cauzele”

 1. Exact asa cum orice boala,in zilele noastre amarate,este tratata tinand cont de efecte nu de cauze,de aici genocid planetar.Aia putinii.cariva bipezi,care se cred Dumnezei, omoara miliarde de fiinte umane.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php