CUM A AJUNS FRANȚA LA UN PAS DE RĂZBOIUL CIVIL? „În fața ISLAMISMULUI, ELITELE ne-au TRĂDAT

1 429

Imigrația de masă, încurajată de politicienii europeni și sponsorizată de elitele globaliste, a transformat Occidentul într-un butoi de pulbere. Zeci de ani, oricine a îndrăznit să critice această politică a porților deschise a fost imediat taxat drept rasist sau direct neo-nazist. Și astăzi se întâmplă același lucru, numai că disperarea îi face pe din ce în ce mai mulți scriitori și jurnaliști din Franța să spună adevărul, indiferent de riscurile la care se expun.

https://youtu.be/FW6eOkhlMcQ

Numai inconștienții mai pot spera că actuala situație poate fi ținută sub control la infinit. Se vorbește din ce în ce mai des de trimiterea înapoi a imigranților, de împărțirea Franței între europeni și musulmani pentru a evita o escaladare a conflictelor dintre cele două comunități. Mai mult, sunt cercetători care avertizează că un război civil nu este doar posibil în Franța, ci foarte probabil.

Ce le rezervă francezilor viitorul, nimeni nu poate ști. Ba, mai mult, sunt greu de estimat până și măsurile pe care le vor lua politicienii sistemului împotriva migrației pentru a contracara creșterea în sondale a forțelor populiste și naționaliste. Există însă o întrebare legitimă, la care am putea afla răspunsul. Cine sunt principalii vinovați pentru situația în care a ajuns Occidentul. Cine a luat deciziile care au dus la valurile de atentate, la insecuritatea care domnește pe străzi, la apariția acelor no-go zones în care nici autoritățile nu au curaj să intre.

Și, mai presus de toate, cum s-a ajuns la riscul ca populația autohtonă să devină în câteva decenii minoritară în propria țară? Aceasta este problema pe care și-o pune cunoscutul jurnalist francez Yves Mamou în cartea sa „Marele abandon. Elitele franceze și Islamiștii”. Mamou nu este un extremist, ci un jurnalist de top, care a lucrat, până să se pensioneze, la Le Monde. Concluziile sale sunt însă identice cu ale naționaliștilor din jurul lui Marine Le Pen: ”În fața Islamismului, elitele ne-au trădat”.

Jurnalistul francez nu aruncă vorbe în vânt doar-doar o stârni interesul cititorilor. Cuvintele sale șocante sunt susținute de argumente, de fapte incontestabile. „Constanța de care a dat dovadă Consiliul de Stat (cea mai înaltă curte de justiție administrativă a Franței) în construirea unei națiuni islamice este uimitoare (…). Am enumerat în cartea mea toate deciziile Consiliului de Stat în favoarea imigrației musulmane, în favoarea voalului islamic, în favoarea burkini, în favoarea burqa, în favoarea familiilor poligame”, a declarat Mamou într-un interviu acordat Le Figaro. Dar nu e vorba nici pe departe de o singură instituție.

Întreg establishmentul este vinovat de trădare. ”Partidele politice, experții, judecătorii, mass-media și elitele culturale au încurajat și legitimat migrația islamică de decenii încoace sub diverse pretexte.” Mamou spune că în Franța există o adevărată conspirație a tăcerii. Se vorbește de atacurile cu acid sau de înjunghierile din Londra, dar nu se suflă un cuvânt despre aceleași atacuri care au loc de ani buni în Franța. Cât privește recenta demisia a ministrului de Interne, Mamou crede că e simptomatică pentru clasa politică din Hexagon: ”Gerard Collomb este parte a elitei politice franceze. Acum, și-a părăsit postul anunțându-ne că un război civil bate la ușă. O fugă (de răspundere n.r.) care justifică de una singură titlul cărții- Marele Abandon”.

 

de Ovidiu Drugă Evz.ro

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Nasol moment misto coliva. Un alt stat esuat de la care noi luam lumina. Ce frumos vine ambasada Frantei si ne explica noua romanilor „corupsion, democrasi…” cand ei sunt vai de mama lor. S-au lasat condusi de jidani, au primit puroiul africano-asiatic in tara lor si acum noapte buna Franta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php