Stânga de orice fel a generat mereu genocidul – sau i-a fost complice

2 413

Un tanar politolog roman mi-a inspirat urmatoarea precizare: demisionara tovarasa Merkel si intreg establishmentul Noii Stangi europene, care au pus in opera deconstructia identitara, culturala, institutionala, cutumiara, legala si, vai, democratica a batranului continent fac parte ideologic si real-politik din Stanga Extrema.

Imagine similară

Fara doar si poate. Constient sau nu, avem de a face cu o clasa politica, inca, majoritara la nivel european, care se comporta prin politicile publice pe care le aplica, precum stanga extrema, camuflata in spatele discursului progresist de inspiratie, printre altele, neomarxista. De fapt, am mai sugerat acest lucru cu vreo doi ani in urma, intr-o analiza publicata de portalul ILD

Problema este, insa, aceea ca pornind de la marxism si trecand prin bolsevism, trotkism, leninism, stalinism, neomarxismul Scolii de la Frankfurt, maoism, national-comunism si national-socialism (nazism) sau prin gnoza futurista a lui Ernst Bloch sau prin marxismul hedonist al lui Paul Lafargue sau prin marxismul janseist al lui Georges Sorel sau prin revizionismul comunist al lui Gramsci, sau, sau, sau.. Stanga, fie s-a imbaiat copios in extremisme genocidare, fie s-a complacut in complicitati tacite sau fatise cu logica genocidului. Toate aceste concubinaje au produs pana in acest moment peste 100.000.000 de morti!

De aceea, finalmente, devine cel putin abuziv sa ne permitem a trasa o linie de demarcatie moral-istorica si ideologica intre Stanga si Extrema Stanga.

Pur si simplu.

 

de Daniel Uncu Facebook

2 Comments
  1. Ionut Moraru says

    „Stanga camuflata in spatele discursului progresist”?? Pai progresist egal bosevic din start de la nastere!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php