Camelia Smicală, hărțuită în justiția finlandeză. CEDO a respins dosarul fără motivație

0 366

Copiii Cameliei Smicală, pe moment ostatici fără voie în sistemul de protecția copilului din Finlanda, vor petrece din nou weekendul cu mama lor. Aceasta a reamintit pe Facebook abuzurile la care familia lor monoparentală a fost supusă de către reprezentanții statului finlandez.

De ce a amenințat că se sinucide Maria Smicală, captivă în sistemul finlandez de protecția copilului

Camelia Smicală a fost maltratată, rămânând cu handicap fizic pe viață, copiii i-au fost luați cu forța, iar ea a fost târâtă în justiție și condamnată la închisoare. Ea a reamintit toate acestea într-o postare recentă:

Pentru aceasta am fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare. Cei trei executori judecătorești au venit fără mandat, în urma unei hotărâri judecătorești dată fără proces, fără să fiu ascultată și nici măcar anunțată despre hotărâre. Nu au prezentat nici un document oficial. Eu am avut coaste rupte și o articulație distrusă pe viață.

PS. MAE s-a făcut că aceste înregistrări video nu există (sunt în total 13, toate filmate de către vecinii veniți să ne ajute, iar acest film este cel mai „blând” dintre toate).

CEDO a respins dosarul în termen record de o săptămână, fără să precizeze de ce.

 

 

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php