Oare ne așteaptă parteneriatul trădării naționale?

1 457

Deputatul  Daniel Gheorghe spune despre legea parteneriatului civil că nu este nimic altceva decât o legalizare mascată a casătoriile dintre persoanele de același sex.

Mai mult decât atât, Gheorghe consideră că legiferarea parteneriatului civil deschide calea către adopția de copii de către cuplurile LGBT.

„Abia s-a încheiat referendumul constituțional că am și văzut cum lobby-ul LGBT pe filiera Bruxelles a lansat o idee inadmisibilă și iresponsabila privind legiferarea așa zisului parteneriat civil. Parteneriatul civil este o căsătorie mascată, este o chestiune care creează un paralelism legislativ nepermis în România de azi. Nu are niciun support social și nu corespunde în niciun fel cerinței românilor la această dată. Și, de asemenea, fiind conceput undeva pe la acest CNCD, care-și bagă nasul cam mult în legislația României de la o vreme, vine pur și simplu să creeze acel cadru prin care, în baza unei excepții de neconstituționalitate, Statul Român va fi obligat să accepte adopțiile de copii de către cupluri de persoane de același sex. Personal, nu înțeleg această grabă și cred că noi toți parlamentarii suntem obligați să respingem aceste aberații anti-creștine care apar în Parlament”, a spus Daniel Gheorghe în plen.

Daniel Gheorghe nu înțelege atitudinea liderilor coaliției PSD-ALDE și se întreabă dacă nu cumva au avut parte de presiuni de la Bruxelles.

„Și că tot vorbeam de Bruxelles, nu pot decât să pun o serie de întrebări retorice. Domnule Dragnea, ați fost amenințat, ați fost șantajat de domnul Timmermans, înainte de referendum. Domnule Tăriceanu, ați primit telefoane, s-au făcut presiuni de la domnul Verhofstadt?”, a spus deputatul.

Deputatul este convins că PNL se va delimitat de această inițiativă.

„Sunt convins că, la final, PNL se va delimita de această diversiune a actualei puteri și nu va cădea în cursa pe care o pregătește PSD prin această tentativă mascată de legalizare a căsătoriei între persoane de același sex. Mi-aș dori sa nu mai fim giranții ideilor trăznite și periculoase ale actualei guvernări și sa nu mai oferim în mod naiv garanții morale stângii!”, a mai spus Daniel Gheorghe într-o postare pe Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php