Consecințe boicot: educația parentală, 300 milioane euro pe an, cerută din nou de activiștii gender

0 633

Consiliul Național al Tineretului a cerut din nou introducerea educației parentale, alături de educația sexuală și de legiferarea parteneriatului civil.

În iunie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat spre consultare publică Strategia națională de educație parentală 2018-2025. Cursurile costau 300 de milioane de lei doar în primul an și urmau să fie predate de educatori parentali cu scopul de a reeduca părinții să nu mai „idealizeze familia tradițională” în relația cu copiii lor, să promoveze „o nouă cultură familială” și „respectul pentru diversitate”.

Denunțată ca un atac la adresa școlii al activiștilor gender, strategia a fost retrasă în iulie 2018 în urma unor proteste masive.

CNT se folosește de invalidarea referendumului pentru a cere reintroducerea ei, ignorând că 92% dintre participanții la vot au votat DA, un vot ce reflectă respingerea ideologiei gender.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php