Președintele Coaliției pentru Familie, agresat verbal la TVR

0 402
Boicotul la adresa Referendumului pentru Căsătorie este însoțit și de atacurile, din toate direcțiiile la adresa susținătorilor acestui demers. Incitarea la ură și prezentarea unor informații distorsionate despre Coaliția pentru Familie și despre inițiativa cetățenească  a CpF, care a adunat semnăturile a 3.000.000 de români, au devenit armele folosite de propagandă.
     Președintele CpF spunea că la Referendumul din 6 și 7 octombrie pentru modificarea definiției căsătoriei în Constituție „votăm protecția constituțională a definiției căsătoriei, în termeni stricți juridici”. În acel moment, unul dintre operatorii din platoul emisiunii a izbucnit: „Ce penibil sunteți!”. Pe post s-a auzit slab, însă președintele Coaliției pentru Familie i-a atras atenția moderatorului.
„Colaboratorii dumneavoastră ne transmit mesaje. Foarte interesant și elocvent”, a spus Mihai Gheorghiu. Moderatorul emisiunii, Radu Andrei Tudor, și-a cerut scuze în direct, iar emisiunea a continuat.
Ulterior, TVR a transmis scuze publice invitaților emisiunii și telespectatorilor pentru acest incident.
„Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” – dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, când, în timpul discuțiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii, Societatea Română de Televiziune face următoarele precizări: Își cere scuze invitaților participanți la emisiune, cât și telespectatorilor pentru acest incident. Moderatorul emisiunii „Pulsul zilei”, Radu Andrei Tudor, și-a cerut scuze în direct invitaților pentru acest incident. Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispozițiilor legale și regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile și răspunderea acestora. Societatea Română de Televiziune își respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparțial, echidistant și cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major”, transmite TVR printr-un comunicat de presă.
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php