Breitbart.com: Amnesty International, ONG finanțat de Soros, vrea să blocheze Referendumul privind familia

1 315
Amnesty International a anunțat că va întreprinde acțiuni în justiție pentru a încerca să blocheze în România un Referendum care propune ca familia să fie definită în Constituție drept „uniunea dintre un bărbat și o femeie” și nu „intre soți”, așa cum este acum, scrie site-ul conservator breitbart.com într-un articol pe tema recentei decizii a Parlamentului de organizare a consultării populare, la 7 octombrie.
Site-ul american amintește că Referendumul a fost cerut de o petiție publică, lansată de „Coaliția pentru familie”, care a adunat trei milioane de semnături în favoarea amendamentului la articolul 48 din Constituția României. Potrivit modificării propuse la articolul 48 din Constituție, „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.
Senatorii români au votat „în mod covârșitor” pentru organizarea Referendumului care urmează să aibă loc pe 7 octombrie , scrie sursa citată.
Dar organizația Amnesty International a anunțat deja că intenționează să se adreseze Curții Constituționale a României pentru a împiedica poporul român să se exprime asupra definiției căsătoriei, pe motiv  că acest lucru ar putea reprezenta un „pas înapoi clar pentru România” și va avea un „impact major asupra vieții familiilor care nu se bazează pe căsătorie”.
„Controversatul referendum privind schimbarea definiției familiei în constituția României ar putea duce la o încălcare a standardelor internaționale în domeniul drepturilor omului și la o discriminare homofobă”, a afirmat un reprezentant al Amnesty International pentru AFP.
Breitbart.com amintește că Amnesty International este beneficiarul unei  donații semnificative venite de la miliardarul de stânga George Soros pentru campania de susținere a avortului în Republica Irlanda, bani pe care cei de la AI au refuzat să îi restituie, deși Comisia pentru Standarde a Biroului Public din Irlanda a decis că această finanțare este ilegală.
Presa irlandeză scria la finele anului trecut că Comisia pentru Standarde (SIPO) soma Amnesty International să restituie donația de 137.000 de euro din partea Fundației pentru o Societate Deschisă finanțată de Soros. Bani care au fost folosiți de cei de la Amnesty International pentru a sprijini campania pentru organizarea referendumului din 25 mai privind legalizarea totală a avortului, interzis de cel de-al optulea amendament al Constituției irlandeze și pentru introducerea unor legi care prevăd avortul în această țară.
sursa: ActiveNews
1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Soros, se strange latul Soros, timpul trece si caldura iadului se apropie…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php