„Evenimentul zilei” face campanie pentru referendum. George Ogăraru își anunță și el susținerea PENTRU căsătoria dintre un bărbat și o femeie

0 355

Evenimentul Zilei anunță pe prima pagină a ediției de joi, 13 septembrie, că va începe „Campania pentru Referendum”. „Da, exact, vom face campanie! Asta pentru că am reușit să fim o redacție, nu o turmă, așa cum se încearcă cu poporul român!”, a anunțat redactorul șef-adjunct, Mirel Curea, pe Facebook.

Patronul și directorul Evenimentului Zilei, Dan Andronic, a mărturisit public pe Facebook că va ieși la vot pe 7 octombrie, la Referendumul pentru definirea căsătoriei:

DA PENTRU FAMILIE! Pentru că va începe o campanie isterică pe tema referendumului pentru modificarea Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, vreau să precizez din start că eu mă voi duce și voi vota cu Da. Cred că este datoria mea ca tată să ajut la lămurirea pe cale legislativă a unei dileme care va marca generația copiilor noștri. Nu este un gest de bigotism, nici de negare a drepturilor celor care au alte orientări sexuale, ci doar o atitudine publică față de excesele care încep să se insinueze în societate. Nu vreau să comentez mai mult asupra motivațiilor, să vă vorbesc despre Credință și Biserică, pentru că este problema fiecăruia cum se raportează la acest moment. Am zis!

 

 

Antrenorul George Ogăraru, fost tehnician al Universității Cluj și al Ajax II Amsterdam, a anunțat și el public pe facebook că va susține căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Ogăraru, unul dintre simbolurile Stelei, a susținut de la bun început inițiativa cetățenească de strângere de semnături pentru declanșarea Referendumului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php