Strigătul de DISPERARE al unui fermier: Pentru numele lui Dumnezeu, opriți crima și sabotajul agriculturii românești!

1 539

Pentru numele lui Dumnezeu, opriți crima și sabotajul agriculturii românești!

Imagini pentru Strigătul de DISPERARE al unui fermier

Dimitrie Muscă, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici din Arad, susține că actualul Guvern sabotează în mod intenționat economia României, iar în urma crizei pestei porcine unii ajung la faliment, în timp ce alții câștigă foarte mulți bani, cu ajutorul oamenilor din Executiv

”• Porci uciși, peste 300.000 de capete de către ANSVSA, în contrapartidă cu 130.000 de mistreți existenți în țară. Întrebare: Merită afacerea? Unii păgubesc, alții se îmbogățesc.

• Încă din anul 2015 autoritățile au fost avertizate de pericolul pestei porcine africane de către Uniunea Europeană.

• Încă din anul 2016 am sesizat at’t Președinția c’t și Ministerul Agriculturii că vin porcii mistreți din Ucraina, bolnavi de pesta porcină africană, că îi vom scăpa de în Deltă și țara va fi condamnată. Această idee nu a avut niciun ecou și după un an și jumătate s-a întâmplat nenorocirea, o catastrofă națională.

• Cauza principală a pestei porcine africane o constituie mistrețul. În țara noastră pesta porcină africană a pătruns prin intermediul mistreților din Ucraina.

• Literatura de specialitate spune că această boală puternic infecțioasă creează, în 10 % din mistreți, forme de rezistență , astfel mistreți bolnavi sau trecuți prin boală răm’n purtători și eliminatori de virus peste 400 de zile.

• Rugăm organele de cercetare penală să se sesizeze din oficiu în vederea opririi sabotajului economic și a distrugerii industriei cărnii de porc, precum și tragerea la răspundere a guvernanților , care nu vor să facă demersurile necesare pentru începerea împușcarii , în totalitate, a mistreților. (În caz contrar ÎMPUȘCAȚI-NE PE NOI!, at’t ne-a m-ai rămas. )

• În cazul de la Satu Mare am fost mințiți. Pesta porcină africană nu a fost introdusă prin alimente ( mezeluri, carne etc. ) , vectorul principal fiind tot mistrețul provenit din Ucraina.

• Românii și-au înțărcat copii cu carne de porc! Iar dumneavoastră, domnilor guvernanți, doriți să ne luați și acest drept. Carnea de porc, care va fi importată va costa dublul prețului cărnii rom’nești de azi. Sperăm că organele de cercetare penală îi vor trage la răspundere pe toți acei vinovați de această catastrofă.

• A.N.S.V.S.A. nu a făcut altceva dec’t să omoare porcii domestici și să dezinfecteze focarul, în loc să reîntîmpine apariția focarelor, să creeze cordoane de protecție.

• Oare, soluțiile dezinfectante provin de la o anumită firmă (?!) ca în cazul gripei aviare.

• Pentru numele lui Dumnezeu, opriți crima și sabotajul agriculturii românești!”, susține Dimitrie Muscă, informează Agrointel.

 

via Stiri pe surse

1 Comment
  1. IO...gereules says

    Taiatilor imprejur opriti-va ca o sa dati socoteala candva.Distrugeti agricultura Romaniei ca va vindeti produsele voastre toxice sa ne omorati.Toata lumea stie cine santeti.Voi ziceti ca aveti Dumnezeul vostru,dar va mintiti pe voi insiva.Lumea asta n-a fost facuta de doi dusmani,de doi Dumnezei.Nu,voi va-ti asezat in locul Dumnezeului si va faceti mendrele criminale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php