Așa arată doi copii fericiți: Maria și Mihai, liberați temporar pentru a petrece timp acasă, cu mama, Camelia Smicală

0 436

Camelia Smicală a anunțat pe Facebook, după ce Protecția Copilului (Lastensuojelu) din Finlanda a permis pentru prima dată revenirea acasă, pentru doar TREI ore, a celor doi copii reținuți în mod abuziv:

De Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Maria și Mihai au venit acasă pentru trei ore, fără supraveghere! Copiii din vecinătate și prietenii de familie au fost prezenți la masa și la bucuria familiei. De fericire, pisica a dărâmat tot ce i-a ieșit în cale.

Ce nu se vede în fotografii: privirile îngrijorate înspre ceas, lehamitea cu care au plecat spre domiciliile lor forțate, altele…

Sperăm că este un pas înainte, sperăm că Maria și Mihai vor veni acasă pur și simplu, și nu acasă în vizită. Până atunci, ne vedem pe 7 iulie.

Așa arată niște copii fericiți:

Într-o postare anterioară, Camelia Smicală afirma:

Datorita vouă vad copiii vineri(de Sfintii Apostoli Petru si Pavel), acasă, 3 ore, fără supraveghere. Fac mici și salata de vinete. Va iubim!

Ce le-a gătit Mami:

Pe 7 iulie 2018, în țară și în străinătate, sunt programate proteste care cer întoarcerea copiilor Cameliei Smicală alături de mamă:

Arad – 14:00 în Piața Avram Iancu

Cluj – 16:00-18:00 în Piața Unirii

Iași – 19.00-20.00 în fața Prefecturii

Madrid – 11:00-14:00 la Ambasada Finlandei, Passeo de la Castellana 15

Piatra Neamț – 18:00-20:00 la Casa de Cultură / Turnul lui Ștefan

 

sursa: Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php