Miting pentru familie la Cluj-Napoca

0 573
Noua Dreaptă anunță organizarea celei de a II-a ediții a Miting-ului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 23 Iunie, sâmbătă, începând cu ora 12:15 în Piața Avram Iancu.

Manifestarea este una în sprijinul familiei și a organizării referendumului pentru definirea căsătoriei în Constituție ca find doar între un bărbat și o femeie, așa cum este menționat și în Codul Familiei. Ne arătăm deranjați de faptul că de ani de zile întreaga clasă politică în frunte cu președintele Klaus Iohannis și liderul PSD, Liviu Dragnea, tergiversează organizarea acestui referendum, neținându-se cont de voința românilor și de democrație. În același timp arătându-se favorabili legalizării parteneriatelor civile între homosexuali, care peste tot unde au fost legalizate în lume au deschis calea spre ”căsătorii” între homosexuali, adopții de copii de către ”cuplurile” homosexuale și propagandă homosexuală în școli și grădinițe. Prin această atitudine politicienii arată că nu le pasă de majoritatea cetățenilor, ci că încearcă să impună o dictatură a minorităților paralelă cu adevărata democrație și cu statul de drept.

Totodată, Miting-ul pentru Familie va fi și un protest la adresa celei de a doua parade a homosexualilor ce se va organiza în aceiași zi la Cluj. Considerăm că avem dreptul să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de propagandă neo-marxistă, dominată de astfel de evenimente obscene, anti-sociale și imorale. Condamnăm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza această paradă numită ”Cluj Pride”. Dacă orașul nostru nu va mai ajunge Capitală Culturală Europeană în anul 2021, se pare că se dorește transformarea sa într-o capitală a homosexualității, unde anormalul devine motiv de mândrie.

Așteptăm pe toții românii ce țin la familie și la valoriile tradiționale în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 23 Iunie, la ora 12:15. Să luptăm pentru familiile și drepturile noastre, să cerem organizarea referendumului și să spunem clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma!

Biroul de Presă al Noii Drepte Cluj
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php