Donald Trump și Kim Jong-Un au semnat un document care prevede „denuclearizarea completă” a Peninsulei Coreene

2 461

Președintele american Donald Trump și dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un au surprins jurnaliștii cu semnarea neprogramată a unor documente după summitul din Singapore de astăzi, anunță Breitbart News.

Cei doi lideri au apărut într-o încăpere decorată cu steagurile ambelor țări pentru ceremonia semnării.

„Suntem amândoi foarte onorați să semnăm documentul. Vă mulțumesc.” a spus Trump pe scurt.

Kim a spus că întâlnirea a fost una „istorică” și că, cei doi lideri „au lăsat trecutul în urmă”

„Lumea va vedea o schimbare majoră” a mai spus el. „Aș vrea să exprim recunoștința mea față de președintele Trump pentru că a făcut această întâlnire posibilă”.

Cei doi au semnat documentele care prevăd restabilirea relațiilor diplomatice dintre cele două țări și un angajament al Coreei de Nord de a denucleariza Peninsula Coreeană…

2 Comments
  1. IO...gereules says

    Chestia asta cu”Dictatorul”spusa cu multe ocazii de catre manoipulatorii lumii este cam compromisa la ora actuala datorita dovezilor compromitatoare,care ies in fiecare zi la iveala peste tot in lume si care scot in evidenta ca in zisele Democratii este tot dictatura.Sa fim seriosi.In tarile cu o sumedenie de partide zis politice,nu ezista Dictator?Toti Presedintii din lume sant de fapt Dictatori.Unii sant in sufletul poporului lor,animati de dragostea pentru tara lor,iar altii tradatori,tinindu-se de mana cu strainii care fura tot ce se poate(mai ales in Romania) dar Presedinele dictator se face ca nu vede.E orb,orbi-l-ar ciorile si spanzuratorile,vorba marelui Mihai Eminescu.

  2. Ionut Moraru says

    Nimic nu se face a fi imposibil in momentul in care primele familii din nucleul celor 300 (majoritatea jidani), nu dau ordin. Si s-a ordonat. Kim Jong Un, scolit in Occident de mult cauta pacea dar era obturat de mass media corecta politic.
    A facut demostratiile de purtotor de rachete smechere, si a negociat dupa aia. nu stiu de ce toata lumea il credea un cretin fara logica. Din pacate din ce anticipez eu este ca se va incerca debarcare coreanului de catre generalii radicali din Koreea de Nord. Nu se poate indoctrina la nivel de suprasaturatie poporul si activistii, dupa care sa spui „pia, pace, pace, intre doua dobitoace” ptr ca asa ti-a spus tie Rothchiuld.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php