Propagandă anti-constituțională în școală

1 638

La Liceul Palo Imre din Odorheiu Secuiesc, școală de stat din România, finanțată din bani publici, copiii maghiari au învățat pe 4 iunie care este harta Ungariei Mari.
Cu multă implicare cadrele didactice au explicat copiilor că de fapt zona în care sunt ei e a Ungariei și că România ar fi fost mult mai mică și ar trebui pe viitor să fie mult mai mică.

Nu este normal să educi într-o școala de stat copiii în sensul renegării integrității teritoriale a țării în care ești. În mod normal dacă în Harghita mai exista instituții directorul acestei școli ar fi dat afară din învățământ împreună cu profesorii care au participat la așa ceva. Să te apuci tu ca educator să faci o asemenea hartă nu înseamnă decât că vrei să educi copiii în direcția de conflict cu România și românii care ”le-au furat pământul”.

Este de neacceptat așa ceva. Să aduci politica separatistă în școli cu mâna cadrelor didactice. Așa ceva nu este permis în nicio țară din această lume. Așteptăm cu mult interes reacțiile autorităților și desigur luarea unor măsuri atât disciplinare cât și penale…

 

sursa: ZiarHarghita

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Rusine este putin,foarte putin spus la adresa carmuitorilor temporari ai Romaniei.Poporul roman,care este majoritar in aceasta tara si vesnic,nu vremelnic,namai in anumite imprejurari,trebue sa-si ia soarta in propriile maini si sa reactioneze comform legilor lasate de Dumnezeu,ca fiecare natiune sa-si aperte in mod cinstit dreptul la existaenta care i-a fost daruita de divinitate in eternitate ,nu numai cu vorbe,atunci cand timpurile te obliga.”De la Nistru pan-la Tisa,/Tot romanul plansu-mi-sa/Ca nu mai poate strabate de-atata strainatate.”/”Cine-au indragit strainii/Manca-i-ar inima canii/Maca-i-ar casa Pustia/Si neamul Nemernicia./…”Cine ne-au adus jidanii/Nu mai vaza zi cu anii/…”Numai umbra spinului/La usa crestinului/Isi dezbraca tara sanul/Codrul frate cu romanul/De secure se tot pleaca/Sarac in tara saraca/(Mihai Eminescu)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php