Sute de persoane la Marșul Normalității: Rușine politicienilor!

0 372

Câteva sute de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei în jurul orei 13 pentru a participa la „Marşul pentru Normalitate” organizat de Noua Dreapta. Aceştia militează pentru modificarea articolului din Constituţie privind familia pentru ca aceasta să fie definitivă drept a fi formată între un bărbat şi o femeie şi cer autorităţilor să organizeze referendumului privind familia tradiţională.

Imagini pentru marsul normalitatii 2018

Manifestaţia acestora a primit autorizaţie și s-a desfăşurat pe traseul bd Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Bd Magheru – Bd Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Bd I C Brătianu – str. Halelor – Splaiul Independenţei – Dealul Patriarhiei, între orele 12.00-16.30.

Imagini pentru marsul normalitatii 2018

„Protestăm faţă de parada homosexualilor, o manifestare care considerăm că nu aduce niciun plus Bucureştiului, este o ruşine şi o palmă peste obrazul unei capitale creştine. De asemenea, protestăm faţă de proiectul de lege iniţiat de PSD pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale. Suntem aici pentru a spune „Ruşine, Liviu Dragnea”. Suntem aici pentru a protesta şi faţă de preşedintele Klaus Iohannis, care de trei ani de zile nu ştie ce să mai facă sa blocheze şi să amâne referendumul pentru familie, ultima oară trimiţând proiectul de lege al noii legi a referendumului la CCR. Suntem aici pentru a spune „Ruşine” întregii clase politice, tuturor partidelor parlamentare care de trei ani ţin în loc această iniţiativă, îşi bată joc de 3 milioane de români. Conform celor anunţate, suntem câteva sute de membri şi simpatizanţi ai partidului Noua Dreapta, dar şi ai altor asociaţii care susţin acest marş. Suntem aici pentru a apăra normalitatea, pentru a ne asigura că copiii noştri, copiii dumneavoastră vor avea şansa să se nască şi să crească într-o ţară normală. Suntem aici pentru a spune un nu hotărât tentativei de legalizare a călătoriilor şi adopţiilor homosexuale, lucruri care nu a adus niciun beneficiu în nicio ţară”, a declarat Tudor Ionescu, preşedintele Noua Dreaptă.

Manifestanţii au cerut un referendum pentru redefinirea familiei în Constituţie şi au reproşat atât coaliţiei de guvernare, cât şi preşedintelui Klaus Iohannis că au blocat această iniţiativă.

 

sursa: NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php