Tudor Sișu: Reîntoarcerea la credință

0 437

Tudor Sișu: “Dumnezeu este peste tot”

… Tudor Sișu a mãrturisit public cã s-a îndreptat cãtre Dumnezeu dupã ce, iesit din închisoare (n.r. a fost arestat pentru consum de droguri), a stat de vorbã cu un preot. “Am fãcut sacrificii si am dezamãgit oameni. Un tânãr, preot, m-a oprit pe stradã si m-a întrebat de ce nu vin la bisericã. Eu i-am zis de ce sã o fac, dacã Dumnezeu este peste tot, chiar si la mine în camerã când mã rog. El mi-a zis cã am dreptate, cã Dumnezeu este peste tot, si l-am întrebat de ce sã mai vin. El mi-a arãtat atunci o baltã cu apã murdarã si m-a întrebat dacã mi-e sete, beau din ea? Eu atunci am zis <<nu>>, normal, am apã curatã la robinet. El mi-a zis: “Vezi? De aia trebuie sã vii la bisericã! Sã nu bei din baltã. Vii sã bei apã curatã!”, a mãrturisit cântãretul.

Într-o recentă emisiune pe Trinitas TV, artistul mărturisește cum s-a vindecat de dependența de droguri prin reîntoarcerea sa la credință.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php