Disidentul politic englez Tommy Robinson

1 648

Din 2009 a fost arestat si eliberat, arestat si eliberat, arestat si eliberat. Pentru ca a spus adevarul despre islamul politic, despre islamisti, despre liderii lor, despre crimele sexuale comise de bandele de violatori pakistanezi la Rotherham. Nu a stiut, la inceput, ca unii dintre islamistii pe care ii demasca “colaborau”, ca informatori, cu serviciile secrete, asta pana sa puna bombe, sa arunce in aer, si sa ucida civili nevinovati. “Teroristul era in evidenta servicilor secrete”- asta inseamna ca islamistul ucidea si cu complicitatea serviciilor secrete britanice. Care s-au lasat, nu numai odata, pacalite de acesti fanatici.

A spus adevarul. A comis, asadar, o ilegalitate. A fost arestat. Prima oara de catre “sectia speciala a Scotland Yard”, pentru ca “semana cu persoana” care a provocat stricaciuni in valoare de 33 euro unei usi dintr-un hotel din Sheffield! Casa parintilor a fost perchezitionata de politisti inarmati. Si casa sa a fost perchezitionata de politisti inarmati, in prezenta sotiei si a copiilor. Pentru  „stricaciuni in valoare de 33 euro”! Dupa aia a fost eliberat!

In comunism, disidentii erau arestati pentru trafic de valuta, sau de caféa! In statul de drept britanic, pentru o usa stricata !  A fost primul avertisment primit! Marea Britanie, 2009!

A continuat sa spuna adevarul! Trei luni mai tarziu, la 6 dimineata, politia i-a arestat sotia, insarcinata in 6 luni, pentru “iregularitati strecurate in declaratia de venituri”! La 6 dimineata! Dupa ce a fost eliberata, Tommy Robinson a fost acuzat de frauda imobiliara! Au fost hartuiti mama sa, tatal sau, varul, cumnatul, prietenii apropiati! Pentru tot ce facusera in ultimii 10 ani. Conturi bancare blocate, firme inchise. Nu, nu Rusia, ci in Marea Britanie! Stat de drept!

In final o noua acuzatie – frauda ipotecara: isi imprumutase cumnatul cu o suma de bani pe care acesta nu o trecuse in declaratia ipotecara in urma cu 6 ani, cand isi cumparase o casa! In timpul procesului, la 5 dimineata, grijulii, cei din serviciile secrete il sunau sa-l anunte ca Al-Shabab l-a condamnat la moarte, ca are nevoie de protectie! Ca sa-si scape sotia de proces, de publicitatea media, ca s-o fereasca sa fie recunoscuta pe strada de islamisti, s-a declarat vinovat. A acceptat targul! Se implineau déjà 4 ani de cand il hartuiau!

In timpul acesta a fost iar inchis, 12 luni, pentru o calatorie, ilegala, in SUA: a vorbit la comemorarea a 10 ani de la atacurile teroriste asupra New York-ului. Guvernul conservator britanic ii interzise sa calatoreasca in SUA! Din 12 luni, 6 luni le-a petrecut la izolare! Legea britanica spune: izolare 28 de zile. Maxim! Atunci a fost dus in 5 inchisori: 28 de zile de izolare in prima, 28 de zile de izolare in a doua, 28 de zile de izolare in a treia… Ca sa fie protejat de atacurile islamistilor musulmani! Marea Britanie 2012! Stat de drept!

Pentru frauda ipotecara a primit 18 luni. Era nevinovat! Trebuia sa fie inchis intr-o inchisoare de tip D: in weekend-uri acasa, familia vizite in cursul saptamani. Nimeni nu fusese ranit, nimeni nu pierduse bani! Numai ca el spusese adevarul, si nu vroia sa se opreasca, asa ca  fost trimis la Woodhill! Inchisoare de maxima securitate, de tip A. Cei mai periculosi teroristi musulmani sunt inchisi acolo! In corpul B. A cerut sa fie trimis la izolare. Ca sa scape cu viata. L-au trimis in corpul B! A refuzat sa mearga. L-au bagat intr-o camera cu 6 islamisti periculosi, condamnati la 30 de ani de inchisoare. A fost batut crunt si si-a pierdut o parte din dinti. Nu Rusia, Marea Britanie 2013! Stat de drept!

Cu 2 luni inainte de a fi eliberat l-au vizitat 2 agenti ai Metropolitan Intelligence Bureau. O organizatie secreta a Scotland Yard. I-au cerut sa devina informator. Sa le dea informatii despre “ dreapta”. A refuzat! Dupa ce a fost eliberat, a fost retinut iar! A fost dus la comisariat si acuzat de jaf! Apoi eliberat! Cand a ajuns acasa l-au sunat. Metropolitan Inteligence Bureau! “Esti intr-o situatie dificila, i-au spus, “ce vei face daca media va afla ca ai fost arestat pentru jaf? Te vei duce, iar, 9 luni in puscarie. Vorbeste cu noi si te vom ajuta sa scapi”. A refuzat! Securitate, STASI, KGB, nu! Metropolitan Intelligence Bureau, Marea Britanie! Stat de drept!

S-a trezit ca este condamnat sa plateasca 141 000 de euro! A fost sunat din nou: Metropolitan Intelligence Bureau! “Te putem ajuta sa nu platesti nimic’! Le-a raspuns: “Trebuie sa tin un discurs la Oxford. Si voi vorbi despre Metropolitan Intelligence Bureau, despre persecutii, despre inchisoare, despre tot ce mi-a facut sistemul vostru, de la inceput si pana la sfarsit.” A fost din nou arestat! A cerut sa fie trimis la o inchisoare fara islamisti. A fost trimis la inchisoarea din Luton! Era plina cu fundamentalisti! Cine nu e musulman se converteste sau plateste! Islamistii l-au primit cu urlete de bucurie. Primisera de mancare! A fost avertizat ca va fi atacat cu apa fiarta. A atacat el primul, ca sa fie bagat la izolare! A reusit sa scape, iar, cu viata!

A fost arestat, tarat prin procese, bagat in puscarii. Membri familiei au fost persecutati. Afacerile le-au fost inchise, casele perchezitionate. A trebuit sa-si vanda proprietatile pentru a-si plati avocatii. A fost tinut la izolare, a fost batut, i s-au scos dintii. A trebuit sa lupte cu pumnii ca sa-si salveze viata. I s-a cerut sa devina informator. A refuzat. A fost, din nou, arestat si inchis. A vorbit la Oxford. A spus acolo ca va fi arestat daca va spune adevarul. Asa ca si-a povestit viata. Pentru asta l-au arestat iar!

Acum, Tommy Robinson este liber. Disidentul politic englez Tommy Robinson! Stie ca va fi din nou arestat. Marturiseste asta in interviul acordat la Viena, ziaristei americane Brittany Pettibone. (Seful contraterorismului britanic il considera unul din cei mai periculosi teroristi! La fel de periculos ca Anjem Choudary, mentorul teroristilor britanici si inamicul lui Tommy Robinson) Stie ca e posibil sa-si piarda viata in inchisoare sau pe una din strazile Londrei sau Luton-ului natal, ucis de un islamist “aflat in evidenta serviciilor secrete”. Al -Shabab l-a condamnat la moarte, guvernul britanic va executa sentinta!

Va continua insa sa spuna adevarul, sa critice islamul politic, sa vorbeasca liber. Sau, cum spun cei ce conduc noua „democratie” britanica, sa aiba “un discurs care instiga la ura”.

Update – Pe 25 mai, Tommy Robinson a fost arestat in fata Tribunalului din Leeds. Acuzatia: suspiciune de tulburare a ordinii publice! A fost judecat in regim de extrema urgenta si condamnat la 13 luni de inchisoare, cu executare! A fost inchis imediat! Deasemenea, judecatorul a emis o interdictie de raportare care opreste presa britanica sa dea orice informatie despre arestarea si condamnarea lui! Marea Britanie, stat de drept, 2018.

 

de Bogdan Calehari

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Intr-adevar Marea Britanie, nu Rusia!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php