Lansare de carte EVENIMENT. „George SOROS. PUTEREA din UMBRĂ”

10 808

Marți, 19 decembrie 2017, se lansează „prima carte apărută în România despre metodele în care miliardarul George Soros acționează pentru a impune ideologia progresistă/neo-marxistă și a infiltra partide și state”, anunță Editura Contramundum.

„GEORGE SOROS – PUTEREA DIN UMBRĂ” – o carte document, scrisă de doi publiciști conservatori americani, David Horowitz și Richard Poe, poate fi achiziționată marți,împreună cu ediția tipărită a Evenimentului Zilei.

https://youtu.be/Asx_LlichBE

Prefațată de publicistul Adrian Pătrușcă, „Soros. Puterea din umbră”, cartea lui David Horowitz și Richard Poe, este, până, în prezent, singura documentare serioasă, contrasă într-un volum, care dezvăluie, cu istorii incontestabile, informații oficiale și declarații publice, metodele prin care magnatul George Soros acționează, prin care și-a construit rețeaua globală cu ajutorul căreia influențează politic, fără să fie mandatat de nimeni, viețile a miliarde de oameni.

Volumul, opera a doi cercetători americani, a fost scris în urmă cu zece ani, atunci când nu se știau prea multe despre mașinăria „puterii din umbră”, iar numele miliardarului abia dacă era menționat. Cartea are, așadar, meritul de a devoala un mecanism subversiv de influențare a politicii și a statelor, pe care îl vedem, astăzi, la lucru și în România.

Cartea este cu atât mai relevantă, cu cât cei doi cercetători americani studiază un caz-școală:  acapararea de către George Soros a Partidului Democrat din SUA, prin intermediul protejaților săi, în principal Hillary Clinton. Partidul Democrat a devenit practic principalul vehicul de promovare a ideologiei globaliste  a lui George Soros, așa cum o confirmă cei opt ani de mandat la Casa Albă ai lui Barack Obama. De aici, mai departe, este descris traseul miliardarului spre cele mai înalte și ascunse coridoare ale puterii, cu ajutorul manipulărilor, șantajelor, intimidărilor și campaniilor de presă, parte integrantă din arsenalul „puterii/partidului din umbră”.

 

sursa: Evz.ro

10 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Si daca nici autorul evreu nu cunoaste psihologia iudaica si medodele ei apoi cine o cunoaste?

 2. Ionut Moraru says

  Horowitz și Poe nu neglijează nici expansiunea mondială a „imperiului Soros” concretizată în demolarea unor regimuri legitimate prin vot, prin aceeași rețetă a ONG-urilor infailibile, a protestelor de strădă controlate ocult și a „revoluțiilor colorate”.
  Cartea dezvăluie, de asemenea, aspectele mai puțin cunoscute din biografia lui Soros, pe care „filantropul” a încercat să le ascundă. De la colaborarea cu ocupația nazistă din Budapesta și rememorarea acestei perioade ca fiind „cea mai frumoasă” din viața sa, trecând prin condamnarea din Franța pentru escrocherii financiare, Horowitz și Poe analizează fără teamă parcursul celui care se doreștește a fi, după propria-i mărturisire, „Dumnezeu”.

 3. Vlad eu says

  Soros si-a urmarit si isi urmareste interesele. Noi sa ni le urmarim pe ale noastre.

  Daca in Europa se formeaza o alianta condusa de LE PEN, nationalista si Romania ar putea sa participe.

  Daca in Europa dispare PPE MERKEL de la putere CU ATAT MAI BINE, scapam de o plaga care a distrus Romania.

  Daca in Europa ALDE nu are putere este si mai bine.

 4. Vlad eu says

  america Soros si israelul sunt in conflict, afacerile lor sunt in opozitie. Chiar si Kissinger spunea ca ,,in 20 ani dispare israelul de pe harta,, si asta pentru ca se epuizeaza petrolul in zona araba si nu mai au afaceri comune cu americanii.

  Americanii SABOTEAZA formarea unei Armate europene comune, ca asta inseamna disparitia NATO si nu mai are TRUMP cui sa-si vanda pustile si armamentul in Europa. America a fost este si va fi dusmanul nr 1 al Europei, indiferent sub ce aspect: economic, politic, social,etc. INsa e clar ca acolo se ajunge: SUE stat European, dar americanii saboteaza, ca sa ii dezbine pe europeni, in asa fel incat sa aiba ei de castigat economic.

 5. Vlad eu says

  cu SOROS am avut un interes comun atunci cand a sponsorizat protestele CONTRA CIANURII de la Rosia Montana. Adica el avea interes ca NIMENI sa nu exploateze aurul din Apuseni, pentru a nu scadea pretul aurului pe plan mondial, astfel ca el sa piarda bani din exploatarile de aur pe care le are in Africa de sud.

  Atunci a fost alta treaba, iar Rosia Montana a fost declarata UNESCO ca sa fie protejata. Atunci am avut acelasi interes, insa a fost doar un moment, ca in rest el sponsorizeaza doar pe cei care se trantesc pe jos ca sa se dea victime batute si torturate de Jandarmi, ca sa acuze statul si sa obtina BANI compensatii de la CEDO. Asa functioneaza la ei sistemul……

 6. Ionut Moraru says

  Referitor la Rosia Montana, inafara de grija de a nu scadea pretul aurului, Soros mai avea stipulat in contractul criminal facut prin firma canadiana cu statul roman (de catre Berceanu alias Bercovici cu vila primita gratis in Palma de Mallorca ptr vanzarea facuta), ca va primi niste despagubiri atat de mari incat renta sa nu se apuce de exploatat ptr ca noi ACUM sa platim aceste despagubiri prin statul roman catre el. Ceea ce si facem in momentul de fata! Din pacate asta a fost marea victorie cu Rosia Montana in care motii sorosisti in frunte cu David protestau contra (ceea ce parea absolut normal)! Din pacate eram in urmatoarea situatie:

 7. Ionut Moraru says

  VAI, CAT DE MICA ESTE LUMEA, ISI SPUNEA IN SINEA LUI SORICELUL IN TIMP CE SE INDREPTA SPRE CAPCANA CARE IL ASTEPTA INNEVITABIL IN COLTUL CAMEREI. n-AI DECAT SA SCHIMBI DIRECTIA, II SPUSE PISICA SI-L MANCA! CAM ASTA A FOST CU ROSIA MONTANA, NU AM AVUT ALTERNATIVA.

 8. Vlad eu says

  stimate domn Ionut, aveti dreptate insa mai bine platesti BANI decat sa pui o bomba atomica in Apuseni, sa otravesti fantana la zeci de mii de moti din Apuseni si din Alba, si sa bagi in morminte atati oameni inocenti prin cianurizarea fantanilor.

 9. Ionut Moraru says

  Bineinteles ca mai bine platesti bani decat sa mori otravit!
  Problema e de ce si cine ne-a dus acolo, la a avea de ales intre glont si spanzuratroare! Unde a disparut Berceanu acum si de ce nu e inca in puscarie pe viata?

 10. Ionut Moraru says

  Incepand de azi aceasta carte se gaseste la toate chioscurile de ziare, impreuna cu „Evenimentul zilei”. Aceasta este lansarea propriu-zisa, alta nu exista. Nu o comandati de pe site-ul editurii ca este de doua ori si ceva mai scumpa ci cumparati-o de la chiosc impreuna cu ziarul EVZ la pretul DE 15 LEI. Merita banii din plin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php