Senatul a adoptat legea ce vizează instituirea zilei de 26 octombrie drept Ziua Partizanilor Anticomuniști

1 526

Nu mai puțin de 23 de propuneri legislative au trecut de Senat prin adoptare tacită din cauză că nu au fost dezbătute și votate până pe 27 noiembrie, termenul maxim prevăzut înainte ca inițiativele să fie trimise Camerei Deputaților.

Imagini pentru monumentul aripi

Printre aceste legi se află și inițiativa deputatului PNL Daniel Gheorghe ce vizează instituirea zilei de 26 octombrie drept Ziua Mișcării de Rezistență Armată Anticomunistă din 1944 – 1962, Ziua Partizanilor Anticomuniști.

Pe 30 octombrie, în cadrul dezbaterii legii în comisia juridică a Senatului, social-democratul Șerban Nicolae a afirmat că partizanii anticomuniști din munți au slăbit capacitatea de apărare a României, iar acțiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor țării. El a mai spus că încercarea de schimbare a stăpânului sovietic cu stăpânul american nu era cu nimic mai bună și a susținut că Stalin și Churchill au fost în egală măsură doi criminali.
Inițiativa legislativă adoptată de Senat va fi transmisă Camerei Deputaților, care este forul decizional.
sursa: ActiveNews
1 Comment
  1. Nae Catzavencu says

    Vreau sa zic ca urmaresc de ceva timp initiativele si declaratiile politice ale senatorului Daniel Gheorghe și nu pot sa inteleg nici in ruptul capului ce cauta dumnealui, un om onest si patriot, intr-un partid neomarxist si antiromanesc precum PNL-ul de azi?! Prezenta N-ului din sigla PNL-ului se datoreaza probabil doar faptului ca dumnealui este inca prezent acolo…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php