Anul acesta, scena Naşterii Pruncului Iisus şi urarea „Crăciun fericit!” se întorc la Casa Albă

3 627

Săptămâna trecută, Prima Doamnă a SUA a făcut public pe reţelele de socializare un film care prezintă inaugurarea decoraţiunilor de Crăciun de la Casa Albă.

https://youtu.be/w5qcfsZUSxg

Melania Trump apare îmbrăcată în alb, cu o rochie de lungime medie, asistând la un scurt fragment din baletul „Spărgătorul de nuci” şi schimbând impresii şi îmbrăţişări cu copiii care au pregătit decoraţiunile de Crăciun de la Casa Albă.

Catolicii din SUA au remarcat cu satisfacţie o frumoasă scenă a Naşterii Pruncului Iisus instalată la loc de cinste, cu Pruncul reprezentat purtând coroană împărătească.

După opt ani de zile în care Casa Albă nu a folosit cuvântul „Crăciun”, pe felicitarea din acest an apare urarea tradiţională: „Crăciun fericit!”. Actualul preşedinte îşi onorează astfel promisiunea de „a pune capăt războiului împotriva Crăciunului”.

Timp de opt ani, Familia Obama, sub pretextul că vrea să fie neutră faţă de orice credinţă, nu a trimis decât felicitări de Crăciun cu mesajul: „Sărbători fericite!” – o urare care românilor mai în vârstă le  aminteşte de vremurile în care Moş Crăciun trebuia să se numească Moş Gerilă. Ultima felicitare trimisă de Obama de Crăciun prezenta o fotografie de familie de la un dineu dat de Premierul Canadei, Justin Trudeau, lider faimos pentru vederile sale de extremă stângă.

via Ştiri pentru viaţă


3 Comments
 1. Ionut Moraru says

  „Mos Gerila”, „Happy hollidays”, „Happy Kuanza” si „Happy Hannuka” au plecat de la casa Alba si a venit Mos Craciun cu Iisus Hristos! Fierbe jidanimea!

  1. Nae Catzavencu says

   Cred ca cel mai mult fierb musulmanii si neomarxistii…astia nu suporta nimic legat de credinta Crestina…apa sfintita si tamaia au acelasi efect in contact cu pielea lor precum are si acidul sulfuric…

 2. Liliana says

  Să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru acest frumos dar pe care ni l-a făcut și care poartă numele de Donald Trump.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php