Trupa „La Familia” a lansat un manifest în care promovează familia tradițională: „Credem în Dumnezeu. Credem în NEAM, mândrie națională și patrie. Credem în familia compusă doar din bărbat și femeie”

2 401
Sișu și Puya, membrii trupei hip-hop La Familia, au lansat un manifest în care promovează familia tradițională, credința în Dumnezeu și naționalismul. 
De altfel, Tudor Sișu este unul dintre inițiatorii și susținătorii proiectului de revizuire a Constituției, inițiat de Coaliția pentru Familie.

Sub titlul „Manifest La Familia”, Sișu și Puya își îndeamnă fanii să li se alăture și să promoveze mesajul lor, precizând că nu este o provocare, ci un apel către cei care cred și simt la fel.
Mai exact, membrii La Familia își declară credința în Dumnezeu, în neam, în familia compusă doar din bărbat și femeie, în normalitate și moralitate, în tradiție, în unitate și în limba română.
Rapperii subliniază că manifestul reprezintă „piatra de temelie, coloana vertebrală și sistemul de valori în care cred.”
Manifestul a fost distribuit în mediul online de peste 800 de ori. Tudor Sișu este unul dintre cei 16 inițiatori ai proiectului de revizuire a Constituției propus de Coaliția pentru Familie.
„Sunt om, uneori cedez, nu caut să mă justific. Homosexualitatea este o patimă. Atâta timp cât eu încerc să-mi justific o patimă, legalizând totul, făcând-o să pară cool, să pară normal, atunci am o problemă. Și eu, și tu, toți avem fel de fel de defecte. Dar acum, din cauza patimii mele, nu trebuie să lupt pentru legalizarea ei. Răul n-o să vină niciodată în forma sa cea mai urâtă și o să zică: «eu sunt răul și hai să facem nenorocirea asta!» Nu, o să vină ca o chestie de toleranță, de respect, de iubire. Între ghilimele”, declara cântărețul la începutul proiectului, care acum se află pe masa Senatului.
Proiectul de lege prevede modificarea articolului 48(1) din Constituția României, în sensul în care din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.” , se va transforma în „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”
sursa: ActiveNews
2 Comments
  1. Ionuț says

    Super!

  2. andrei says

    mai fratilor, acest proiect de lege trebuie sa fie supus votului poporului. aveti idee cit costa? milioane de euro.
    la noi s-a facut, azi am avut rezultatul……………lasati asa cum e in Constitutie!!! ca e bine. NU modificati nimic, ca o sa-i legalizati pe astia!!!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php