Destrămarea identitară prin ideologizare. Anticreștinismul „corect politic” și asaltul asupra familiei și tradiției

0 618

Creștinismul și familia sunt sub asalt în Europa. „Valorile tari” ale identității europene sunt războite așa cum nu s-a mai întâmplat în istorie niciodată. Puterea politică și mediatică aduce în practică „marele refuz” (termen inventat de Herbert Marcuse, fondator al Școlii de la Frankfurt) al oricărui element de tradiție și identitate, adevăratul scop al intensei propagande la care suntem continuu supuși în spațiul public.

Sub titulatura „Destrămarea identitară prin ideologizare. Anticreștinismul corect politic”, emisiunea „Credință și Cultură” moderată la Trinitas TV de Vasile Bănescu l-a avut ca invitat pe dr. Sorin Lavric pentru a discuta aceste nedorite schimbări.

Sorin Lavric este unul dintre inițiatorii proiectului cetățenesc de revizuire a Constituției pentru protejarea familiei. Scriitor, traducător și filozof, este absolvent al Facultății de Medicină (1993) și al Facultății de Filosofie (1996). Doctor în filosofie în 2005. A tradus lucrări ale lui Martin Heidegger (publicate la ed. Humanitas). Din 2003 ține cursuri semestriale la Facultatea de Filozofie București, a căror tematică este axată pe filozofia lui Constantin Noica.

 

via Cultura Vieții

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php