Salvarea creștinismului în Europa prin întoarcerea la Hristos

1 474

De ceva vreme încoace am început să recitesc cu multa atenție cartea lui Ioan Ianolide….”Intoarcerea la Hristos”, o lucrare monumentala atat prin prisma valorilor si documentelor duhovnicesti pe care le contine, cat si mai ales datorita previziunilor asupra viitorului crestinatatii in Europa, facute de autor cu aproape 40 de ani in urma. Previziuni care din pacate se adevereasc astazi pe deplin, intr-o Europa decazuta moral si spiritual.

Imagine similară

Poate nu as fi scris aceste randuri, daca in urma cu cateva zile, nu as fi fost martorul unui eveniment aparent banal pe un cunoscut bulevard al unui oras, dintr-o mica tara din Europa Occidentala, care insa dicteaza politica financiara si implicit poplitica a intregii Europe. Si mai exact cateva steaguri cu insemnele secera si ciocanul, alaturi de numeroase pancarde cu PKL…..insemnele partidului comunist din tara respectiva, unde se desfasura o puternica campanie electorala comunista, in timp ce in toata Europa in prezent ideile crestine si nationale sunt blamate, fiind considerate mistice si fasciste, bisericile inchise, iar Hristos alungat din case, scoli si societate……alungat din sufletele oamenilor. Azi Hristos este prigonit, batjocorit, defaimat si rau inteles, iar fortele anticrestine din lume sunt uriase.

Astfel cartea lui Ioan Ianolide, pe care o recomand tuturor celor ce simt crestineste si vor sa-L descopere si sa si-L apropie pe Hristos, devine de o extraordinara actualitate, trista insa din pespectiva crestina a lumii in care traim. Iata ce scria autorul in anul 1981: „vor disparea tarile, caci va fi o unica ordine mondiala. Vor disparea statele. Vor disparea armetele, caci puterea centrala va dispune de forta fara opozitie. Va disparea Biserica, fiind inlocuita de stiinta marxista. Constiintele vor fi formate din puterea centrala. Gandirea, creatia vor fi strict marxiste. Stiinta nu va exista in afara marxismului. Fiecare om va fi programat cate necesitati are si cata capacitate de munca datoreaza. Toti oamenii vor fi supusi unui riguros control. Va exista o singura idee, o singura oranduire, o singura putere, un singur popor.”

Din pacate este exact ceea ce se intampla azi in Europa, cu precadere in Europa Occidentala, precum si in Statele Unite si multe alte parti ale lumii. Un rol primordial il are francmasoneria care tulbura apele si manevreaza din umbra. Democratia de tip occidental deschide portile noii democratii liberal-marxiste. Partidele politice crestine europene sunt palide. Nu exista nici o idee, nici o personalitate, nici o forta politica sau sociala care sa contracareze acest nou „liberalism” de tip marxist. De asemenea multe forte stangiste socialiste, umaniste, pacifiste si democrate fac jocul imbecil al viitorului guvern mondial unic si unificat. Sunt exploatate racile societatii capitaliste si criza religioasa a lumii civilizate pentru a reeduca in chip ateu lumea intreaga. Coordonatele reeducarii: alienarea si mutilarea sufleteasca si morala a oamenilor. Europa si lumea intreaga va deveni un Pitesti urias……daca pana acum slugile diavolului au vrut sa ne lepadam de credinta, de Adevar, ceea ce va urma va fi satanizarea omului. Pentru a-si desavarsi cat mai repede acesta monstruoasa punere in scena, au creat o asa zisa „elita” cultural-politica, un fel de elita reeducata, dupa modelul reeducarii de la Pitesti sau Aiud, cu deosebirea ca blasfemiile sunt astazi promovate de bunavoie de reeducatii „intelectuali” ai societatii „democratice”.

În concluzie, astazi, ca si in urma cu 40-50 de ani se doreste batjocorirea si lepadarea tuturor valorilor si ideilor crestine si nationale, urmarindu-se in final distrugerea credintei, ultimul bastion al rezistentei umane asaltate de fortele intunericului. Din pacate sau poate din fericire ortodoxia a ramas azi ultima reduta in calea instaurarii noii ordini mondiale. Consider ca este total iresponsabil si lipsit de cel mai elementar bun simt ca Europa Occidentala sa mai tolereze si sa mai permita existenta partidelor comuniste, in contextul in care comunismul se face vinovat de moartea a catorva zeci de milioane de oameni nevinovati in Europa si in intreaga lume.

 

de Cristian Ardeleanu NapocaNews

1 Comment
  1. dumdum says

    crestinismul autentic, adica cel Ortodox( caci ceilalti sunt doar eretici) nu este compatibil cu UE…

    UE este nucleul imparatiei lui antihrist…UE este creatia jidanilor kabalisti ( satanizati)…

    cine vrea sa ramina ortodox trebuie sa militeze pentru darimarea acestei creatii dracesti care este UE

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php