Profilul „Societății civile” care contează pentru președintele Iohannis: Asociații create de acoliții Monicăi Macovei, rețeaua Soroș și celebrul Florin Bădiță. Dublă măsură: ONG-uri cu 4 membri dar pro-LGBT acceptate, Coaliția pentru familie, ignorată

2 480
Miercuri, de la ora 16:00, Președintele României va primi reprezentanții a 21 de grupuri și ONG-uri, pentru discuții despre „vulnerabilitățile Curții Constituționale, reforma legislației electorale și pericolul grav și iminent în care se află justiția sub atacul politic al actualei majorități parlamentare”, arată un comunicat de presă.
Imagini pentru florin badita
Întâlnirea a fost convocată luni, 25 septembrie, chiar de reprezentanții celor 21 de organizații și grupuri, care i-au cerut președintelui o întâlnire pe temele menționate mai sus.
ActiveNews trece în revistă profilul celor 21 care l-au „convins” pe președinte să-i primească în mai puțin de 24 de ore. În realitate, este fără îndoială că lista ONG-urilor a fost întocmită de consilierii de la Cotroceni, iar „invitația” a fost un simplu pretext.
Se respectă scenariul de acum 2 ani, de după tragedia din Clubul Colectiv, în care președintele a chemat la consultări o serie de ONG-uri, dintr-o listă ce părea să poarte semnătura inconfundabilă a consilierului prezidențial Sandra Pralong, primul lider al Fundației Soroș din România de după 1990.
Menționăm că președintele Iohannis a ignorat invitația Coaliției pentru Familie, organism informal care a declanșat un proces constituțional unic în istoria României, deși CPF a strâns aproximativ 3 milioane de semnături de la persoane cu drept de vot. În ciuda acestui fapt, președintele a spus despre referendum că „nu a penetrat societatea românească”.
Iată lista celor 21 care au avut inspirația să-i ceară lui Iohannis să le primească la Cotroceni:
Aradul Civic
CIVICA (Iași)
Evoluție în Instituție (#Insist)
Inițiativa Craiova,
Inițiativa România,
Inițiativa Timișoara (federație a 10 ONG-uri din Timișoara: Activ Civic, ACUM, Ariergarda, Asociația ARAS – filiala Timișoara, Asociația Culturală Diogene, Asociația SPICC, LGBTeam, Organizația Studenților din Universitatea Timișoara (OSUT), Pieces of Heaven, Yacht Club Timișoara),
Institutul pentru Politici Publice
Oradea Civică (membre ale rețelei civice naționale Contract România
organizația neguvernamentală Centrul pentru Inovare Publică
grupurile civice: Corupția Ucide, Geeks for Democracy și #Rezistența
Cel mai cunoscut ONG dintre cele invitate la Cotroceni este „Institutul pentru Politici Publice” al cărei fost președinte, Violeta Alexandru, a fost ministru în Guvernul Cioloș. ActiveNews scria, într-o investigație publicată în 2016, ca IPP a primit de-a lungul timpului, finanțări de peste 50.000 de dolari din partea magnatului american, George Soroș. IPP s-a remarcat prin somarea adresată PNL de a-i retrage candidatura la Primăria Capitalei lui Marian Munteanu, fostul lider al studenților fiind acuzat că promovează un „discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste”.

Foarte multe din grupurile invitate fac parte din așa-zisa rețea „Contract România”, inițiativă controlată de Mihai Polițeanu, un apropiat al fostului ministru al Justiției, Monica Macovei.  Din această rețea, înființată în mai 2017!, fac parte: Aradul Civic, Inițiativa România, Inițiativa Timișoara, Inițiativa Craiova sau Oradea Civică. Această rețea își dorește, printre altele, „să apere caracterul laic” al statului român. Afirmația se referă clar la inițiativa Coaliției pentru Familie, pe care Mihai Polițeanu a atacat-o violent cu mai multe ocazii. Unul dintre ONG-urile chemate la Cotroceni, LGBTeam, are patru membri, conform paginii doilasuta.ro.De remarcat că printre reprezentanții societății chemați la Cotroceni se află și pagini de facebook, fără nicio personalitate juridică sau altă activitate în afară de chemarea oamenilor la protestele din februarie 2017. Printre aceștia se numără și Florin Bădiță, cel care mai deunăzi cerea internauților bani să-și plătească utilitățile, neavând job. În această categorie intră și Geeks for Democracy și #Rezistența.

Președintele Iohannis continuă să crediteze numai acea parte din societatea civilă care-i împărtășește valorile seculariste, pro minorități sexuale, din zona stângii europene.
sursa: ActiveNews
2 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Avem asa:
  Paiata lui Soros de la Cotroceni! Consilier de baza Sandra Pralong mana dreapta a lui Soros in Europa de est.

  DOAR ONG-uri finantate de jidanul satanist Soros pline cu mancurtii de rigoare, primite cu marinimie de sluga sa de la Cotroceni care a primit ordin sa se activeze.

  In spatele paiatelor papusarul Soros doritor de dezmembrare a statelor nationale si dornic sa FIE DUMNEZEU. OMUL DECLARA SENIN CA INCA ARE REVELATII MISTICE IN CARE SE CREDE DUMNEZEU, ca DORESTE CREAREA UNEI CONSTIINTE SATANICE SOROS, EL l NECREZAND IN ADEVARATUL DUMNEZEU. (Ptr cine are timp sa ii citeasca cartile, gaseste scris acolo)

 2. Dacul Liber says

  Măi si omul acesta (k.w.i.)declara ,la primirea mandatului că va fi președintele tuturor Românilor. Al nostru nu e! Ci doar marioneta celor cu steaua cu șase colțuri in frunte și un linge blide a cancelariilor occidentale! Bine ca nu mai are mult de stat. Din păcate răul a fost făcut!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php