Patriarhia Română: 17.048 beneficiari ai programului social Masa Bucuriei

0 414
Patriarhia Română derulează în prezent o serie de programe sociale prin care sunt distribuite beneficiarilor bunuri alimentare și hrană caldă. Astfel, numai în cadrul programului național Masa Bucuriei, în anul 2016, 17.048 persoane au beneficiat de acest tip de servicii sociale, potrivit Basilica.ro.

Programul național Masa Bucuriei se desfășoară în parteneriat cu societățile comerciale Selgros Cash&Carry S.R.L. din anul 2009 și Carrefour România S.A. din anul 2015. Programul este implementat în 24 de eparhii, prin 178 instituții social-filantropice. Din anul 2009 valoarea totală a produselor oferite s-a ridicat la suma de 4.426.281 Euro.
De asemenea, Patriarhia Română se află în dialog cu S.C. Mega Image S.R.L. pentru realizarea unui program social similar la nivelul Capitalei.
Beneficiarii programelor sociale desfășurate de Patriarhia Română sunt persoane care se află în atenția serviciilor sociale ale unităților de cult, la nivel de eparhie, respectiv în evidența organizațiilor nonguvernamentale care funcționează cu binecuvântarea episcopiilor și arhiepiscopiilor.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php