Deputatul Daniel Gheorghe: Cea mai mare prioritate a României de acum este Referendumul pentru Familie. Unul care apără valorile care stau la temelia lumii creștine și a lumii libere

0 317
Proiectul legii de revizuire a Constituției României, act normativ inițiat prin semnăturile a peste 3 milioane de români cu drept de vot, merge mai departe.
În ultima perioadă au apărut mai multe atacuri împotriva acestui demers al Coaliției pentru Familie.
Deputatul Daniel Gheorghe își reafirmă din nou sprijinul pentru acest demers despre care spune că reprezintă „cea mai mare prioritate a României”.
Acesta a mai precizat că „un referendum care apară valorile care stau la temelia lumii creștine și a lumii libere și care are un mare impact sub aspect social, cultural și moral asupra nu doar a României, ci chiar a întregului spațiu european”.
„Când suntem înjurați de toate cele sfinte și de neam, se numește „democrație”, dar când peste 3.000.000 de români, în baza Constituției și a legilor țării, depun o propunere de inițiativă cetățeneasca de revizuire a legii fundamentale ni se spune că avem de-a face cu „evul mediu retrograd”, „ultraconservatorism” ori „fanatism religios”. Tot ceea ce văd în mediul public mă convinge mult mai mult de faptul că, de departe, cea mai mare prioritate a României de acum este Referendumul pentru Familie. Un referendum care apară valorile care stau la temelia lumii creștine și a lumii libere și care are un mare impact sub aspect social, cultural și moral asupra nu doar a României, ci chiar a întregului spațiu european atât de agasat de ideologiile post-moderne care contestă ordinea naturală și libertatea personală!”, a scris Daniel Gheorghe.
Proiectul de lege prevede modificarea articolului 48(1) din Constituția României, în sensul în care din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.” , se va transforma în „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php