SUA sunt gata de RĂZBOI: Donald Trump anunță că e pregătită ARMATA pentru Coreea de Nord

0 359

Preşedintele SUA, Donald Trump, a transmis vineri un nou avertisment Coreii de Nord, el afirmând într-o postare pe Twitter că armata americană şi-a definitivat opţiunile militare şi este pregătită să le folosească în eventualitatea unui act necugetat al Phenianului.

https://youtu.be/p8xGlvt4YSo

‘Soluţiile militare sunt acum stabilite, disponibile şi pregătite de utilizare în cazul în care Coreea de Nord acţionează în mod necugetat. Sper că Kim Jong Un va alege o altă cale’, a scris Trump pe Twitter, la o zi după ce secretarul american al apărării, Jim Mattis, a anunţat că Statele Unite sunt pregătite să contracareze orice ameninţare din partea Phenianului, scrie agerpres.ro.

Anterior, regimul nord-coreean a ameninţat cu un atac asupra insulei Guam, un avanpost strategic al SUA la circa 3.500 de kilometri de Coreea de Nord.

În ultima sa declaraţie despre Coreea de Nord de dinaintea acestei postări pe Twitter, Donald Trump a spus că aceasta trebuie să fie „foarte, foarte neliniştită” dacă chiar se gândeşte la un atac asupra SUA sau aliaţilor săi.

 

via Stiri pe surse

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php