Generalul Constantin Degeratu: Rusia este pregătită de război. România, singura țară care a fost amenințată oficial de Vladimir Putin

1 396
Generalul Constantin Degeratu, fostul șef al Statului Major, a avertizat, in timpul unei emisiuni la B1 Tv,  că Rusia este pregătită de război și că România este singura țară care a fost amenințată oficial de Vladimir Putin.
Imagini pentru putin ameninta romania
„Rusia este pregătită de război, desfășoară exerciții pentru război, a făcut tot ceea ce este vizibil – inclusiv întărirea podețelor, a căilor ferate – și face exerciții de alarmare de acest tip. Dacă veți vedea un exercițiu de acest tip, pe hartă arată unde se lovește România: în principal se lovește Constanța, se lovesc podurile dunărene, se lovește evident baza de la Fetești, baza de la Deveselu (…), Bucureștiul. România este singura țară care a fost amenințată oficial  (în subsidiar și Polonia, n.m.) de către Putin, la Atena (27 mai, 2016, n.m.): Vrem să știți cum se trăiește în cătarea puștii, sub bătaia rachetelor!. Iar noi am zâmbit.  La o declarație de război, noi am zâmbit”, a spus Constantin Degeratu.
sursa: ActiveNews
1 Comment
  1. Dacul Liber says

    Aceste amenintari ca si recentele manevre de pe Nistru sunt facute ca nu cumva sa le vina in cap romanilor sa se uneasca cu fratii de peste Prut,acum in ajunul implinirii a 100 de ani de la infaptuirea Marii Uniri a Romaniei Mari! Va dati seama ca daca sute de imigranti clandestini au ajuns sa zgarie portile ficusului de la Cotroceni fara nici o problema ,ce sanse mari au batalioanele de desant super pregatite ce o sa vina ,via Crimeea,sa il prinda de..bilute ,direct din asternut pe Marele Tacut care degeaba o sa se planga cu kipa pe cap stapanilor din israel .Pe americani o sa ii doara exact in….c…r ,ca in viitorul nu prea indepartat,frontul o sa fie pe linia Iasi -Buzau! O sa fim vanduti ,exact ca in trecut la Yalta! Nu mai avem aparare de coasta,nu mai avem tancuri,nu mai avem aviatie.Cu ce ne aparam,cu maciuca ciobanilor mioritici?…..urmeaza..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php