Primăria Sectorului 2 nu demolează statuia lui Mircea Vulcănescu

0 324

Am primit din partea Primăriei Sector 2 un răspuns care consacră o victorie a normalităţii, a bunul simţ, în cazul statuii marelui gânditor şi martir Mircea Vulcănescu din Piaţa Sfântul Ştefan din Capitală, unde se află şi o Biserică minunată, în care stă la mare cinste o icoană de luptă a ostaşilor români care au declanşat Războiul Sfânt pentru eliberarea Basarabiei.

Felicitări tuturor românilor din Primăriile Sectorului 1, 2 şi 4 ale Capitalei, la cel din urmă aşteptând de urgenţă revenirea la normalitate!

Acelaşi răspuns a fost trimis şi redacţiei ActiveNews, aşa că reproduc cu plăcere articolul colegilor de presă:

Primăria Sectorului 2, răspuns SCURT pentru Institutul Elie Wiesel: Statuia lui Mircea Vulcănescu rămâne pe loc. Reacția fiicei marelui filozof: Nu știu cine ar putea să-l urască pe tata? El a iubit România și s-a sacrificat pentru ea

Vizată și ea de adresa trimisă Ministerului Afacerilor Interne de către Institutul „Elie Wiesel”, Primăria Sectorului 2 nu s-a lăsat intimidată.

 

 

Citește mai mult pe Roncea.ro

 

via NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php