Mitraliera, argumentul stângii democrate

0 363

În cursul zilei de ieri, în SUA, a avut loc un grav atentat la democrație. Un individ spălat pe creier de propaganda stângii, mare admirator al lui Rachel Maddow, o realizatoare TV lesbiană de la postul MSNBC, postul de casă al Partidului Democrat, a plănuit să omoare cât mai mulți membri republicani ai Congresului american, notează publicaţia ROST.

Pentru aceasta, în cursul dimineții, înarmat cu o mitralieră de tipul AK-47, s-a deplasat la un teren de baseball unde politicienii republicani se pregăteau pentru un meci caritabil împotriva colegilor lor democrați. Printre politicienii republicani se afla și Steve Scalise, membru în conducerea Camerei Reprezentanților. În această calitate acesta era însoțit, pentru protecție, de doi polițiști înarmați. Acesta a fost și norocul parlamentarilor republicani altfel am fi vorbit astăzi despre un masacru. Pentru că asta era intenția ucigașului.

Ucigașul, James Hodgkinson, în vârstă de 66 de ani era suporter înfocat al fostului candidat la nominalizarea din partea Partidului Democrat la funcția de președinte al SUA, Bernie Sanders și un dușman declarat al președintelui Donald Trump pe care-l considera „trădător” care „trebuia eliminat”.

În schimbul de focuri dintre ucigaș și polițiștii americani, James Hodgkinson a fost rănit grav decedând ulterior la spital, dar nu înainte de a face patru victime printre care și Steve Scalise, aflat în stare critică după operație.

Nu cred că e de mirare că s-a ajuns aici. Să ne amintim de doar câteva dintre „exprimările artistice” ale stângii americane din ultimele luni:

Abia depusese Donald Trump jurământul de președinte că Madonna, într-un discurs la Washington cu prilejul marșului femeilor, spunea că visează la cum s-ar putea arunca în aer Casa Albă, reședința președintelui american.

Nu cu mult în urmă o altă admiratoare înfocată a lui Bernie Sanders, Kathy Griffin, o actriță ratată, a încărcat pe internet un clip în care sugera, nici mai mult, nici mai puțin decâț tăierea capului lui Donald Trump după modelul ISIS: Citeşte mai mult…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php