ROMÂNUL care a înfruntat pe terorişti la Londra, erou în presa britanică. Românii, şi în special moldovenii, au dreptul să fie mândri.

0 359
Sursa: Mediafax

Florin Morariu, romanul care a reusit sa-l loveasca pe unul dintre atacatori cu o lada de paine in cap si care a gazduit in brutaria in care lucra mai multi oameni ce cautau adapost, a devenit erou in Marea Britanie, anunţă Ziare.com. 

Dupa ce a postat pe Facebook o inregistrare de pe strazile Londrei, aproape de locul in care lucra, Bread Ahead, acesta a fost contactat inclusiv de Associated Press.
„Ne uitam pe geam (in strada – n. red.), pentru ca am vazut ca toti erau agitati. Toti fugeau. Femeile lesinau, cadeau, asa ca am iesit sa vedem ce se intampla”, a povestit el pentru agentia de presa.”

Angajatul brutariei nu se sfieste sa spuna ca era „paralizat” de frica cand a vazut ca afara oamenii erau injunghiati. Chiar si asa, arata Associated Press, l-a lovit in cap pe unul dintre teroristi cu o lada de paine.
Apoi, a luat 20 de oameni aflati in strada si i-a adapostit in brutaria in care lucra.
Pe retelele de socializare, romanul venit la munca in Regat este laudat pentru curajul sau, arata The Guardian.
Prietenii din Iaşi ai românului prins în mijlocul atacurilor în Londra spun despre acesta că este ”un băiat cu un caracter de aur, cu un suflet imens”, notează şi Mediafax.

Românul prins în mijlocul atacurilor în Londra, Florin Morariu, este ieşean şi a plecat în Anglia în urmă cu aproximativ doi ani. La scurt timp după ce a ajuns acolo, a reuşit să îţi găsească un loc de muncă într-un restaurant, unde este patiser, meserie pe care o practică de mai mulţi ani.

Românul a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ din timpul atacurilor de noaptea trecută din Londra, în care spune cum a lovit un terorist şi îi cere unui coleg de la restaurant să îi aducă făcăleţul de sub masă, fiind pregătit să lupte cu teroriştii.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php