Dezvăluiri: Rothschilds, Soros, Joffe printre participanţii la Conferinţa de Securitate de la München

0 305

Jurnalistul Heiko Schrang a primit informaţii despre Conferinţa de Securitate de la München de la o sursă din interior: Martin Schulz urmează a fi promovat drept noul ”cancelar al elitelor”. Noutăţi în domeniul supravegherii avansate a populaţiei.

Participanţii la recepţia de la Reşedinţa Regală în timpul Conferinţei de Securitate de la München, din 18.02. 2017.  Participanţii la recepţia de la Reşedinţa Regală în timpul Conferinţei de Securitate de la München, din 18.02. 2017.   (Foto: Johannes Simon – Pool / Getty Images – Epoch Times Germania)

Cei care urmăresc ştirile care apar de obicei în mass-media ar putea crede că la Conferinţa de Securitate de la München se întâlnesc politicieni de elită, care discută despre modul în care lumea ar putea deveni mai paşnică.

Pentru a vedea dacă este într-adevăr aşa, este suficient să aruncăm o privire la cei care au luat parte la conferinţă. Lista participanţilor inlcude aproximativ pe toată lumea care ia parte la întâlnirile aşa numitelor elite, care au avut loc în ultimii ani.

Conform analistului Heiko Schrang, care a primit informaţii de la o sursă din interior, verificată de-a lungul anilor, la Conferinţa de Securitate de anul acesta s-a remarcat prezenţa multimiliardarului George Soros. Remarcabilă a fost şi prezenţa clanului Rotschild, care, de obicei, stă discret în umbră.

Martin Schulz urmează să fie promovat drept ”cancelarul vostru”

Dacă informaţiile primite sunt adevărate, atunci violenţele din Paris şi Stockholm nu sunt întâmplătoare, ci doar un început. Scenarii similare urmează să fie implementate şi în alte ţări europene, inclusiv în Germania.

Schrang afirmă că lui Martin Schulz i se promovează imaginea de ”cancelar al vostru”.

Imagini pentru martin schulz make europe great again

După haosul înscenat, ţelul este ca populaţia să renunţe la în continuare la drepturile sale şi să fie de acord cu totala supraveghere şi cu controlul total asupra sa

Conform jurnalistului german, haosul care bântuie societăţile în ultimii ani are şi el un ţel – şi anume ca populaţia să renunţe la mai multe drepturi ale sale şi să fie de acord cu totala supraveghere şi controlul total asupra sa.

O mare parte a agendei „de securitate” pare să fie ocupată de extinderea măsurilor de cenzură pe Internet. Campania împotriva internetului a căpătat forme virulente mai ales după victoria în alegeri a outsiderului Donald Trump, în cadrul căreia vehicularea de informaţii libere pe internet a avut un aport imens.

Imagini pentru fake news trump

Ca reacţie imediată la victoria lui Trump, establishmentul a pornit o campanie masivă împotriva „ştirilor false” de pe internet, în cadrul căreia giganţi ca Facebook şi Google au anunţat că vor cenzura anumite organizaţii media.

 

sursa: EpochTimes

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php