USR monopolizează scena protestelor de la Cluj. Clujenii s-au săturat de ei

6 461

Tot mai mulți clujeni se arată dezgustați de modul în care USR, partidul lui Nicușor Dan, monopolizează scena protestelor de la Cluj-Napoca împotriva Guvernului Grindeanu.

Foto: EnterTrainer TV

 

Câțiva i-au transmis chiar în Piața Unirii lui Bogdan Bob Rădulescu, cel care a înființat filiala USR de la Cluj, că s-au săturat să-l audă tot pe el la microfon. Răspunsul lui a fost sec: orice protest nu poate rezista fără un MC.

Duminică, Bogdan Bob Rădulescu a spus deschis în fața a mii de clujeni care au îndurat frigul să iasă la protest că el susține USR și a consemnat și că a întemeiat organizația locală de Cluj a partidului.

Același Bogdan Bob Rădulescu, membru al trupei “Epic Show” a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu suma de 2.000 de lei pentru fapte de discriminare, după ce într-o emisiune tv, actorul a folosit un limbaj suburban la adresa credincioșilor și a preoților ortodocși. Printre cele mai blânde apelative folosite de actor la adresa comunității ortodoxe, amintim: “scârbă de religie ortodoxă”, “viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, “analfabeți, tâmpiți și mulți”. Acesta a mai spus că în momentul în care se va preda religia în școală, bisericile vor fi incendiate.

“În clipa în care o să vă târâți hoiturile peste copiii nostri în școli, să le vomați laturile Creației, asteptați-ne pe noi să dăm buzna peste voi în c…e voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini”. Despre manualele de religie, Bob a spus că sunt “mânjite cu c…t”.

Printre cei care au protestat la Cluj zilele trecute s-au aflat și parlamentarii USR de Cluj: Mihai Goțiu, care a adormit în Parlament la dezbaterea pe bugetul național (cu salar de 17.000 de lei plătit din bani publici), si Adrian Dohotaru.

sursa: NapocaNews

6 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Are cineva impresia ca exista un singur crestin in organizatia evreiasca sorosiata a lui Plicusor Mucusor Dan?

  1. dan paval says

   NUUUUUUUUUU!

 2. Ionut Moraru says

  Daca inchizi ochii si il asculti pe individul din poza nu sti daca vorbeste Lenin, Stalin sau…..Bobitza Radulescu.

 3. calin eugen says

  Of, Doamne,si cat am suferit ptr. introducerea religiei in scoli(desigur,nu numai eu,ci si multi,multi altii)…

 4. Adrian says

  Cămașă de forță pentru nebunul ăsta și dus la o Mânăstire sa iasă dracii din el.

  1. Sorel says

   neah, asta la cat e de indracit, spurca sfintele locasuri

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php