ILIESCU IESE LA LUMINĂ! Criminalul comunist jigneşte protestatarii, numind manifestaţiile „anarhie” şi atribuind totul lui Iohannis.

3 351

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat sâmbătă pentru MEDIAFAX că protestele din ultimele zile îl au drept cauză pe Klaus Iohannis, care ”a incitat strada şi a provocat această anarhie”.

Criminalul comunist, vinovat de uciderea tinerilor anticomunişti în iunie 1990 şi de rămânerea multă vreme după 1989 a României la remorca Moscovei, inculpat oficial pentru săvârşirea de crime de război, este preşedintele de onoare al PSD , fiind considerat părinte-fondator al acestui partid.

”Este efectul incitării pe care a făcut-o preşedintele ţării, care în loc să joace rolul de moderator şi om al dialogului, a incitat strada şi a provocat această anarhie la care asistăm cu toţii. Este răspunderea totală a preşedintelui Iohannis şi va trebui să dea socoteală ţării pentru părăsirea rolului care îi revine prin Constituţie – să fie moderator, nu incitator”, a spus pentru MEDIAFAX Ion Iliescu.

A 5-a zi de proteste a început cu un miting al copiilor. Oamenii cer abrogarea ordonanţei privind modificarea codurilor penale.

Mii de oameni se îndreaptă, la ora transmiterii ştirii, către Palatul Parlamentului, unde vor protesta formând un lanţ uman în jurul clădirii. Protestul a început la ora 11.00 cu un miting al copiilor la care au participati mii de persoane.

Vineri seara, peste o sută de mii de oameni au protestat în Capitală pentru a patra zi consecutiv.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că se va întâlni cu liderii coaliţiei şi cu premierul Sorin Grindeanu pe tema OUG privind Codurile penale, una dintre soluţii fiind abrogarea.

3 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Oricum ai lua-o, Iliescu e ultimul om care sa vorbeasca despre ce se intampla azi in strada.

 2. anonim says

  Slobodan Milošević penultimul dictator din Europa a plecat în Raiul comunist îl asteapta pe tov. Ilici cu un buchet de flori…
  =========================================================
  A posta un comentariu pe site-ul Buciumul este o pierdere de timp există cenzura chiar dacă exista un limbaj civilizat.
  Cum procedați… le blocați IP?

 3. Adrian says

  Ion Ilici Iliescu continuă să facă ceea ce știe el să facă foarte bine: distorsionarea adevărului, prezentarea albului ca fiind negru și invers. Maestru al minciunii, promotor al înșelăciunii, un ucenic de nădejdie al Înșelătorului.
  Continuă să aibă o influență foarte mare în mediul politic românesc, la ora actuală este subapreciat de către analiștii politici, chiar dacă este pensionar, el continuă din umbră să infecteze cu otrava gândirii sale partidul care ar trebui să fie un concurent onest al Dreptei. Dar nu știu dacă prin esența ei Stânga poate fi onestă.
  „Liberul cugetător” ar putea foarte bine să stea în banca lui, să nu ne mai reamintească mereu despre o epocă nefastă în istoria României, adevărul dureros este că însuși poporul român prin neimplicare – o parte și ignoranță cu rea voință – o altă parte, mereu îl readuc pe acest personaj, pe pagina întâi. Aș vrea să am o speranță că totuși cândva în viitor, România va intra pe făgașul normal, Doamne ajută-ne !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php