PROGRAMUL comemorării de la MAJADAHONDA – 14.01.2016.

2 585

COMUNICATUL ASOCIAŢIEI PENTRU CUSTODIEREA MONUMENTULUI DE LA MAJADAHONDA cu privire la programul comemorării eroilor legionari Moţa şi Marin

 

Asociația pentru Custodierea Monumentului Legionarilor Moța și Marin “MAJADAHONDA” anunţă celebrarea celei de-a 80-a comemorări a jertfei celor doi martiri în ziua de SÂMBĂTĂ, 14 IANUARIE 2017, în incinta ansamblului memorial din Majadahonda.
Ceremonia va începe la ORA 12,00, şi va cuprinde următorul program:
  • Slujba religioasă;
  • Cuvântarea d-lui Dan Boghiu – comandant legionar, membru în Consiliu Politic al Mișcării Legionare;
  • Cuvântarea reprezentantului Partidului Naționalist Francez;
  • Cuvântarea reprezentantului naţionaliştilor spanioli – dl. Miguel Menendez Pinar.
După desfăsurarea evenimentului, conform tradiției, cei care doresc vor putea participa la o masă festivă organizată de Asociație, împreună cu camarazii falangiști spanioli, la restaurantul „La Balconada” din Madrid – Paseo del Rey nr.10 (consumația se achită personal).
Asociația pune la dispoziție un autobuz Madrid-Majadahonda și retur, cu plecarea la ora 11,00 din Plaza de Neptuno din Madrid.
 
Camarazii Ion Moța și Vasile Marin PREZENT !
TRĂIASCĂ ROMÂNIA !
ARRIBA ESPANNA !
 
Camil Abegg, Președintele Asociației pentru Custodierea Monumentului de la Majadahonda
2 Comments
  1. calin eugen says

    Au vrut sa fie simpli soldati,in prima linie…”Se tragea cu mitraliera in obrazul lui Hristos”…Eminescu si Ion Creanga.Horia ,Closca si Crisan,Mota si Marin,prietenii adevarate..Lacrimile stau sa curga…Mota si Marin,prezent!

  2. Era says
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php