Moștenirea toxică a național-comunismului

7 567

ceausescu-back

Blestemul naționalismului românesc pare că nu se mai termină. După promulgarea legii 217/2015 am sperat într-o coagulare a tuturor oamenilor de orientare naționalist-creștină pentru a contracara efectele acestei legi anticreștine și antinaționale și tăvălugul globalizării distrugător de identitate națională care venea peste noi.
Imagini pentru trump antiglobalization

După alegerile din America , de unde vrem nu vrem se dă tonul astăzi în toată lumea, am sperat că votul antiglobalizare dat de americani va trezi din adormire și pe românii noștri.

Imagini pentru trump antiglobalization

Dar speranțele s-au dovedit deșarte. Suntem și vom fi în continuare dezbinați atâta timp cât nu vom renunța la moștenirea otrăvită a național-comunismului, atâta timp cât oameni pe care îi consideram de bună credință au susținut o grupare care s-a dovedit a fi o anexă a urmașilor comuniștilor, o formațiune bolnavă de impostură din moment ce a declarat că susține ca prim-ministru un om care a aprobat construirea unei mega-moschei în București după ce ei au protestat vehement împotriva construirii acesteia sau s-a folosit de imaginea unui mare domnitor și în același timp voia impunerea amnistiei pentru corupți; atâta timp cât oameni care și-au exprimat admirația pentru naționalismul interbelic îl pun pe același plan cu național comunismul lui Ceaușescu, Păunescu sau Vadim.

Imagini pentru ponta premier pru mici si bere

Din păcate se pare că a avut dreptate Căpitanul când a declarat în 1936: „De vor intra trupele rusești pe la noi și vor ieși invingătoare, în numele Diavolului, cine poate să creadă, unde este mintea care să sustină că ele vor pleca de la noi înainte de a ne sataniza, adică bolșeviza?…”. Sf. Scriptură ne reamintește mereu: „Nimeni nu poate fi slugă la doi stăpâni”


vadim-nicolaescu

p.s. Astăzi mergând la vot am avut surpriza neplăcută să văd pe buletinul de vot un candidat care, după știința mea, a făcut parte la un moment dat din partidul fondat de foștii deținuți politici și luptători în Rezistența Anticomunistă în 1993. Omul era unul din cei trei candidați de pe listele unui partid socialist ! Asta spune totul despre gândirea deformată a unor „camarazi” care se consideră „naționaliști” dar apreciază așa numitul „național-comunism” și partea „bună” din regimul ceaușist. Adevărul trebuie spus clar și răspicat, degetul trebuie pus pe rană: Ceaușescu, Vadim, Păunescu au murit dar național-comunismul încă mai respiră și atâta timp cât mai respiră și are adepți nu vom vedea o formațiune autentic românească și creștină în parlament…

Imagini pentru Ceaușescu, Păunescu sau Vadim.

de Alexandru Mihail

7 Comments
 1. IO... says

  Nu pot sa-ti spun mister analist politic,sau mister corect politict decat ca esti aerian.Incurci,comfunzi mintea cu sufletul,fondul cu aparentele si patriotii cu jigodiile,care din pacate au proliferat nebanuit de mult de dupa perfida,criminala lovitura de stat din ’89.

  1. pui de dac says

   Bai Lache, tu nu vezi ce scrie negru pe alb? „Nimeni nu poate fi slugă la doi stăpâni” scrie si in Biblie sau tu ai citit-o doar pe aia vesela bolsevica? Ce criminala lovitura? Un regim instaurat prin crima si teroare nu putea sa sfarseasca pasnic asa-i de cand haul si pamantul. Tu si toti idiotii care-l plangeti pe Ceausescu sunteti intr-o cumplita eroare de logica: comunismul a fost un regim al Antihristului; nu poti spune ca Antihristul are si o parte buna asa cum nu poti sustine ca iadul are si parti bune; toti cei care au slujit regimul antihristic au slujit pe satana nu pe Dumnezeu nu va este clar mai? Ca au fost sau n-au fost romani ca au fost „nationalisti” desi cum poti sa fii „nationalist” si sa sprijini o ideologie al carei imn e „Internationala” si sa-l mai si canti in fata plutonului de executie asta nu cred ca o sa puteti vreodata sa explicati. Au slujit pe satana nu pe Dumnezeu , au slujit un experiment ocult globalist nu Romania. Terminati odata cu balciul asta ca nu se va putea nimic construi decat pe adevar, nu se va putea nimic construi pe minciuna ca slujitorii satanei au avut parti bune…

 2. Adi says

  @”Astăzi mergând la vot am avut surpriza neplăcută să văd pe buletinul de vot un candidat care, după știința mea, a făcut parte la un moment dat din partidul fondat de foștii deținuți politici și luptători în Rezistența Anticomunistă în 1993. Omul era unul din cei trei candidați de pe listele unui partid socialist „.
  ==========
  Cum se numește ?

 3. Adrian says

  Români, vă meritați soarta !

 4. Ionut Moraru says

  Care este marea surpriza a alegerilor ca nu am inteles??? Se astepta cineva sa iasa Ciolos sau anexele sale sorosiste dupa ce un an de zile a pus capra romanii si i-a violat cum a vrut ??
  Ptr linistirea anticipata a unora, eu am votat cu un partid care nu a trecut pragul parlamntar. Si nu se cheama PRU.

 5. Ionut Moraru says

  P.S. Atentie la evenimentele din zilele urmatoare, mai ales cele dupa Craciun. Foarte, foarte interesant…..

 6. Ionut Moraru says

  P.S. Atentie la evenimentele din zilele urmatoare, mai ales cele de dupa Craciun. Foarte, foarte interesant…..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php