Mesajul lui Marian Munteanu după depunerea listelor de semnături la BEC

2 478
Partidul Alianța Noastră România a depus , cu câteva minute înainte de expirarea termenului prevăzut de lege, listele de semnături pentru susținerea candidaților partidului. Președintele formațiunii, Marian Munteanu, a postat un film pe facebook în care a mulțumit tuturor celor care au făcut efortul de a ajuta la strângerea și colectarea de semnături pentru ca ANR să poată participa la alegeri.
Imagini pentru alianta noastra romania
Reamintim că joi 13 octombrie, la ora 00:00, era termenul limită pentru depunerea semnăturilor pentru ca o formațiune politică să poată avea candidați și în diaspora. Strângerea de semnături continuă pentru listele electorale din țară.
„ANR a depus listele de susținere la Biroul Electoral Central și am depus și lista de candidați la diaspora.  Mulțumesc tuturor românilor care au făcut efort extraordinar și au asigurat prezența în alegeri a unei formațiuni noi, cu-adevărat patriotice. Am reușit acest lucru împreună. Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile din decembrie, să dovedim că România poate avea un nou început.
Poate cea mai mare bucurie este că românii din străinătate vor fi reprezentați pe listele noastre. Ne gândim cu dor și drag la ei și munca noastră este închinată și lor”, a spus Marian Munteanu.
sursa: ActiveNews
2 Comments
  1. calin eugen says

    Mai sunt nume grele care ar putea completa elita acestui nou partid…

  2. Liliana says

    Cu respect pentr ANR, Marian Munteanu și toți susținătorii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php