Justiția amână decizia privind ridicarea mega-moscheii. Berenghi nu se lasă intimidat de Victor Ponta

1 432

Scandalul Mega Moscheii a ajuns la cel mai înalt nivel. Se discută ridicarea mega-moscheii la Curtea de Apel București. Dacă anul trecut Cătălin Berenghi și Cătălin Ioan îngropau porci pe terenul atribuit în București cultului musulman și plantau sute de cruci în același loc, pentru a protesta împotriva unui astfel de proiect, între timp cei doi au atacat în instanță construirea Mega Moscheii, primul termen al procesului fiind azi în 14 octombrie.

marincus

Foto: Facebook

Naționalistul Cătălin Berenghi a apărat Crucea la Tribunal împotriva Semilunii islamiste și a Guvernului ”Multinațional” Dacian Cioloș.

Cătălin Berenghi a anunțat pe Facebook că ”Astazi in procesul romanilor impotriva HG 372/2015 a fost ceruta o amanare pentru studierea celor peste 25 de cereri de interventie accesorii, depuse la dosarul cauzei. Tot astazi in timpul sedintei a fost depusa o alta Cerere Accesorie de catre Secretariatul General Pentru Culte.
Noul termen de judecata a fost stabilit pe data de 9 decembrie”.

Patriotul român, însoțit de luptătorul naționalist clujean Călin Mărincuș, nu se teme și nu se lasă intimidat de decizie, și dorește să îl întâlnească pe martorul Victor Ponta, cel care a iniția proietul mega-moscheii:”In acest moment sunt la Inalta Curte de Casatie si Justitie impreuna cu Calin Marincus unde il asteptam pe Victor Ponta sa iasa de la audieri pentru a avea o discutie in fata camerelor”.

Judecătorii au amânat cauza, în loc să dea o decizie imediată conform intereselor neamului românesc de la Mircea cel Bătrân și Ștefan cel Mare încoace.

 

sursa: NapocaNews

 

1 Comment
  1. iulian says

    Sunt linistit. Cred ca Romania nu prea are ce sa piarda din povestea cu moscheea. Daca moscheea va fi interzisa (ma indoiesc de asta, caci n-ar fi „politically correct”, singurul criteriu de judecata pentru colaborationistii imperiului european…), scapam de belea. Daca moscheea va primi ok din partea judecatorilor, romanii vor avea – in sfarsit ! – o cauza nationala clara, limpede, concreta, inclusiv pe intelesul ateilor, „caldiceilor” sau a celor orbiti de hedonismul pompat mass-media. Pronia lui Dumnezeu lucreaza intr-o singura directie – Facerea Binelui, mai ales in Gradina Maicutei lui…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php