Români, să stopăm continuarea calvarului celor 27 de ani de sărăcie, batjocură și umilință!

3 521

Ei sunt puțini, noi suntem mulți și  dezbinați!Ei ne CONTROLEAZĂ prin metode perfide de manipulare, însă noi, cei mulți, reprezentăm ADEVĂRATA PUTERE! Ei se tem de forța conștiinței noastre colective și de accea au acționat pe toate căile ingenioase ca să ne mențină într-o continuă stare de latență.

piata-universitatii-romania-proiectiile-docuart

Ignoranța, lehamitea, dezinteresul, individualismul și lipsa unității poporului român este  rezultatul  unui proces laborios de distrugere a stării de normalitate a factorului uman și  a celui social. Ceea ce se petrece de aproape trei decenii în România, întrece orice limită a abjecției umane, fiindcă Ei au creat un sistem care funcționează pe baza celor mai neortodoxe norme și regulamente. Ei ne-au indus  sentimentul de teamă și nesiguranță pentru a nu mai putea  raționa și reacționa împotriva abuzurilor și nedreptăților. Ei au transformat normalitatea în anormalitate și  adevărul în minciună. Ei au pervertit umanismul confiscându-ne cele mai elementare drepturi. În România,  cetățeanul de drept este sclavul sistemului politico-social. Drepturile cetățenești prevăzute de Constituție ne-au fost încălcate. Autoritățile publice lucrează în detrimentul cetățeanului, favorizând corupția și clientelismul. Sub ochii noștri se petrec cele mai mari nelegiuiri din istoria modernă… și noi rămânem  tot nepăsători!? Am devenit un eșantion uman experimental în ipostaza de cobai. Este o stare de lucruri extrem de nefirească și  știm prea bine că am trăit 27 de ani în sărăcie, umilință, hoție, confiscarea  drepturilor cetățenești, batjocură și sfidare fățișă. Cu atât ne-am ales  în urma guvernării odioasei și lacome  clase politice.

În fond, ce reprezintă și cine sunt ei? Un grup infracțional bine structurat și organizat,  pentru care trădarea și jaful din avuția statului și din  buzunarul cetățeanului reprezintă o regulă de bază pentru a-și  putea păstra neatinse privilegiile. Mijloacele lor de operare sunt eficiente. Cum…? Conștienți de capacitatea de influență a propagandei, au făcut tot posibilul să câștige  mass-media de partea lor. Zi și noaptea lacheii lor, „televiziștii” au grijă să  mențină viu interesul  românilor în ceea ce îi privește.  Strategiile lor perfide știu cum să atingă coarda sensibilă a cetățeanului care NU MAI ESTE CAPABIL  să privescă realitatea dincolo de televizor. Cei influențabili și iraționali  nu cunosc, din ignoranță sau inconștiență, faptul că  OPOZIȚIA ȘI PUTEREA reprezintă tentaculele aceleeași caracatițe ucigașe! Toate partidele politice descind din același nucleu incipient: PCR-FSN. În România nu există OPOZIȚIE reală! Puterea și Opoziția merg mână în mână atunci când un factor perturbant intervine și le amenință pozițiile. Păpușarii care conduc lumea sprijină ambele tabere în funcție de gradul de obediență.

Politicianul slugarnic și trădător este propulsat în ierarhia puterii cu o condiție: punerea în aplicare a celor mai odioase strategii dăunătoare doar celor pe care pretind că-i reprezintă,  ȚARA ȘI POPORUL! De ce ne calcă străinii în picioare? Fiindcă avem conducători slugarnici!? Peste măsură de slugarnici! În  alte țări foste comuniste, șefii de stat și de guvern au  început să se ralieze intereselor poporului. Și-au dat seama că nici UE, nici NATO, nici FMI sau vreo altă organizație  internațională care există și funcționează doar pe spatele națiunilor sărăcite și exploatate la maxim, nu  le poate  asigura un  viitor favorabil țării  lor. Numai noi, românii, avem pe cap blestemul de a ne lăsa conduși de către  niște mizerii umane care  nu mai contenesc cu actele de înaltă trădare petrecute sub ochii noștri ignoranți. Grupurile etnice s-au obrăznicit peste măsură. Cer drepturi și li se acordă drepturi peste prevederile constituționale. De ce reprezentanții maghiarilor sfidează românitatea dincolo de limite? Să ne amintim de un fost președinte care ne-a urat să trăim bine, fără niciun impediment… și a permis ca unii etnici maghiari să dețină funcții importante în stat.

Pe unul dintre ei  l-a numit ministru al culturii, un altul a fost mandatat cu funcția de ministru al sănătății, iar un  alt maghiar înverșunat împotriva României, Lazlo Tokeș, a fost decorat cu cea mai înaltă distincție românească  de onoare. Cu asemenea acte de trădare, etnicii au câștigat teren și se manifestă agresiv. Țiganii  au devenit și ei  protejații sistemului, deoarece, fiind etnicii minoritari cei mai numeroși, votul lor contează pentru nemernicii de politicieni. Țiganii interlopi stăpânesc marele orașe din România. Amenință,  terorizează, lovesc, jefuiesc…Tu, ca cetățean cinstit,  muncitor și plătitor de taxe, n-ai voie să ripostezi… că vei fi pasibil de  amendă pe motiv de discriminare. Pentru ei educația este gratuită, nu plătesc impozite, sunt asistați social, ong-urile le acordă sprijin și ei ne răsplătesc cu sporul de natalitate și cu amenințarea direct.MOARTE ROMÂNILOR! În istoria modernă și contemporană, românii au trăit două evenimente de mare impact: UNIREA din 1918 și MAREA DEZBINARE care durează de peste un sfert de veac.

De la MARIAN MUNTEANU până în prezent n-a mai existat vreun alt  lider adevărat  al străzii, care să reprezinte interesele cetățenești dintr-o inițiativă sinceră și fără interese oportuniste. Schimbarea unui regim politic, a unui sistem neperformant și dăunător societății se poate efectua prin   oponența fățișă, vehementă și rezistența  extremă pe baricade. Marian Munteanu a rămas unic în istoria post-decembristă, fiindcă niciun alt lider nu s-a mai ridicat la nivelul său, urmându-i exemplul. Reorganizarea societății civile  sănătoase și curate de la începuturi preîntâmpină opoziție, blamare, denigrare, demobilizare și acțiuni de sabotaj puse la cale de către aceiași infami dușmani ai  națiunii române. Ne plângem de ticăloșiile celor care ne conduc destinele, dar, fiecare într-un fel propriu, de neperceput, ineficient. Este ceea ce se cheamă „civism” prin inițiative izolate, care nu străbat dincolo de un auditoriu  restrâns. Totul pare că va  converge spre aceeași direcție dezastruoasă. Lipsa unei reacții  de impact major din partea maselor nu face decât să faciliteze acest nefericit deznodământ. Ne-am focalizat interesul pe propria supraviețuire în condițiile unui trai de subzistență. Retorica lor manipulatoare, încărcată de cinism și patetism, subjugă mințile slabe care cedează la prima formulă demagogică, chiar dacă aceasta este reiterată la nesfârșit.  Scopul lor este să ne blocheze la nivelul cel mai de jos al societății, acolo unde nu vom  putem avea puterea necesară să ne răzvrătim, făcându-ne opaci la cunoașterea adevărată a realității.

Paradoxal, noi reprezentăm majoritatea, iar ei  sunt doar un grup restrâns al celor care ne-au acaparat și înglobat într-un sistem abil uzitând  mecanismele perfide ale manipulării și dezbinării. Conștiința noastră colectivă a devenit inertă, dar ea  există și dacă este  activată  poate acționa ca o forță uriașă, de necontrolat. Conștiința umană colectivă nu este o fabulație SF; este o energie puternică, comună oamenilor călăuziți de aceleași principii. Lor le-a reușit performanța de a ne domina fără să ne opunem, fiindcă ne-au dezbinat mai întâi. Iar acolo unde există dezbinare, lipsește solidaritatea și unitatea, exact ceea ce ar trebui să constituie premizele unei asocieri constructive, de  front comun. Astfel s-a ajuns ca un număr mic de privilegiați să ne decidă soarta. Puterea noastră, a majorității, a devenit o  unealtă confiscată în  mâinile lor, pe care o folosesc în interesul lor și  doar în detrimentul  nostru. Există atâtea grupuri și grupulețe de patrioți și naționaliști care adoptă poziția de separatism în prejudiciul  unei asocieri comune în vederea formării unei organizații puternice, imbatabile, incoruptibile și dedicată luptei pentru schimbarea în bine a societății. Din păcate, orgoliul, dorința de a ajunge fiecare lider sau diferențele de opinie,  declanșează conflicte ireconciliabile. Dacă Ei, penalii și trădătorii,  au ajuns la performanța de a  jefui și distruge în două decenii și jumătate tot ceea ce noi, românii, am construit, gândiți-vă ce vor moșteni copiii noștri, dacă viitorul lor este compromis!

de Andreea Arsene Ziarul Națiunea

3 Comments
 1. calin eugen says

  Bine ,bine,dar nimic despre francmasonerie?

 2. pui de dac says

  Eugen tata, exact ce spune Andreea in articol, dezbinare si calomnie, cand se ridica unul nationalist, crestin autentic noi trebuie sa-i dam in cap: Puric mason, Capsali mason, Munteanu mason…chiar asa toti sunt masoni numai noi suntem perfecti si fara nicio pata. Si tocmai acum cand s-a ivit un nou fsn, dupa primul al lui ilici pe care tot soros l-a gandit la intalnirea cu saul bruckner si infiintarea ghedeseului avatar al oengeurilor antiromanesti si anticrestine de astazi, uniunea soros al lui NeicuSoros dan care vrea sa ne „salveze ” distrugandu-ne credinta si insinuandu-se perfid in educatia romaneasca pt a ne spala pe creier copiii cu corectitudinea politica globalista si identitatea de gen, cu „tehnocrati” alogeni care voteaza la doua maini ca dobrev. wring, clatita bechtel armand si maghiarii de la conducerea usr cluj si cati or mai fi numai Dumnezeu ii stie, tocmai acum sa nu avem o formatiune national crestina care sa apere interesele romanilor in parlament si sa contracareze falsa „societate civila” finantata de soros? Sa lasam fixurile ca toti cei care sunt bine intentionati ar fi masoni. Eu unul refuz sa cred ca oameni ca pictorul Sorin Dumitrescu, Ioan Savu rev de la Timisoara, Marilena Rotaru si alti oameni de caracter s-ar apuca sa sustina pe cineva si chiar sa intre in aceeasi formatiune cu un mason. Ce nu inteleg este de unde ai scos-o pe asta; altii au fost vizati pana acum dar asta este prima data cand vad pe cineva ca-l supecteaza pe MM ca ar fi cu masoneria?! Eu zic s- ascultam de Andreea ca le zice bine si sa nu mai fim dezbinati ci uniti , ca, cu feseneul din toate partidele sau cu uniunea soros neicusoros copiii nostri vor fi victime sigure…

 3. Ionut Moraru says

  „Bine, bine, dar nimic despre francmasonerie” nu inseamna „Marian Munteanu e mason” ci definiti mai larg ce inseamna ” EI ” din articol. Ca daca intelegem prin ” EI ” doar papusile lor din Romania si ii lasam pe nemernicii satanisti planetari deoparte, n-am facut nimic…..

  P.S. Ce o fi facut Munteanu in 25 de ani de adormire? Nu l-au mai framantat problemele tarişoarei??

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php