Donald Trump: Niciodată nu am spus că sunt perfect. Am greșit, îmi cer scuze. Voi fi un om mai bun decât am fost înainte. Replică pentru Hillary Clinton

0 471

Donald Trump, candidatul republican la funcția de președinte al SUA, a prezentat scuze după apariția unei înregistrări care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei, promițând că va fi „un om mai bun”, dar acuzând-o pe Hillary Clinton de acte de intimidare și pe Bill Clinton de abuzuri.

https://youtu.be/u4ZNghcHbaM

Acuzat că a făcut comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, Donald Trump a declarat:

„Am spus și am făcut lucruri pe care le regret. Dar toți cei care mă cunosc știu că aceste lucruri nu reflectă cine sunt cu adevărat. Am spus, am greșit, îmi cer scuze. Voi fi un om mai bun decât am fost înainte”, a adăugat Donald Trump, citat de site-ul Politico.com.

O înregistrare video din anul 2005 îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre atingerea femeilor.

„Este vorba de o tentativă de distragere a atenției de la problemele importante cu care ne confruntăm”, a subliniat Donald Trump, citat de site-ul agenției Reuters.

Însă controversatul politician republican nu s-a oprit la scuze, amintind de actele de infidelitate ale fostului președinte Bill Clinton, soțul candidatei democrate Hillary Clinton: „Bill Clinton chiar a abuzat femei, iar Hillary a intimidat, a atacat și a făcut de rușine propriile victime”.

 

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php