Alina Gorghiu susține avortul (negarea vieții) într-o demografie românească în picaj

2 479

A susține avortul în ziua de azi când demografia românească e în picaj e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Pe Alina Gorghiu, liderul PNL, a luat-o gura înainte de rațiune. Am putea spune că tânăra lideră liberală, fără experiență și fără cultură maternă (și nu numai) a vorbit fără cap, atunci când zilele acestea a emis o declarație în care susține mitingul polonezelor care au ieșit în stradă pentru a promova dreptul de a face avort, adică de a ucide fătul din pântecele mamei.

gorghiu_36518500

Guvernul polonez care consideră avortul o crimă și vrea să-l interzică are perfectă dreptate. Într-o Europă în care cuplurile caucaziene creștine dau naștere pe minus, în medie circa 1.3 copii, iar cele de imigranți musulmani o medie, pe plus, de 8.9 copii pe familie, este evident că în 50 de ani continentul nostru va deveni un Califat islamic în care vor predomina moscheile în locul catedralelor, iar legea Șaria le va pune protestatarelor de profesie pentru avort burka pe gură. Prin susținerea protestatarelor poloneze, multe dintre ele finanțate de fundații soroșiste, Alina Gorghiu dovedește că nu înțelege nimic din spiritul Europei și ceea ce se întâmplă astăzi pe continentul nostru, unde asistăm la o destructurare a familiei și a tradițiile iudeo-creștine, în favoarea islamului, care impune legile restrictive ale Șariei, cu sprijinul interesat financiar al neo-marxiștilor. Guvernul polonez face eforturi disperate să salveze demografia și familia conservatoare catolică într-o Europa diluată de conținut și substanță, pervertită de un multiculturalism prost înțeles, care va duce la dispariția Europei greco-romane și iudeo-creștine așa cum o cunoaștem.

Alina Ghorghiu ar trebui să aibă grija maternă de a naște prunci și a contribui la demografia românească nu să susțină dreptul de a ucide feți nenăscuți încă. E și o atitudine anticreștină să susți avortul, care este nedemn pentru o mamă și o crimă. Dar ce mă mir, când majoritatea parlamentarelor noastre au pe ultimul loc prioritatea de a susține familia și nașterea de prunci, într-o țară care din 1990 au avut loc 18 milioane de avorturi, încă o posibilă Românie dacă nu ar fi existat aceste chiuretaje. Populația România, datorită avorturilor și lipsei unor legislații parlamentare de sprijinire a familiei și nașterii de prunci, (dar cu astfel de anti-lideri femei care nu nasc prunci și promovează uciderea de feți nenăscuți), a ajuns la 18 milioane de locuitori, iar în 30 de ani conform statisticilor țara noastră se va scrie cu doi de ”rr” sau va fi o colonie de sirieni, irakieni sau afgani. În Polonia o politiciană ca Alina Gorghiu, care ar susține avortul ar fi fost linșată moral de opinia publică, la noi în schimb conduce un partid care are 25 la sută din sufragii în sondaje, dar pe care îl ajută cu râvnă și ignoranță să atingă doar 15 la sută din electori pe 11 decembrie, cu astfel de declarații împotriva demografiei românești și a dreptului la viață a pruncilor români. Cred că cel mai bun proiect de lege pe care îl poate face o parlamentară este de a fi cu burta la gură, nu să dea sterp povețe economice la televizor, când vilele de la țară și din București stau goale fără prunci. Ca lideră de partid, Alina Gorghiu ar trebui să dea un exemplu românilor și să fie o mamă model cu trei copiii, numai astfel România și Europa se mai poate salva de la pieire, nu cu gargară demagogică și fițe libertine de care românii sunt sătui din 1990 încoace. Alina Gorghiu ar trebui să propună o lege în parlament pentru sprijinirea familiilor care nasc și cresc pui de români, nu să sprijine dreptul polonezelor de a ucide prunci în pântece. Cine nu sprijină dreptul la viață nu are niciun viitor, nici în politică, nici pe lumea aceasta și nici pe cealaltă. Posibil ca ea să nu creadă?

de Ionuț Țene NapocaNews

2 Comments
  1. calin eugen says

    Se anunta vremuri tulbure…Cu totii suntem responsabili de cum va arata Romania peste 50 de ani…

  2. Ionut Moraru says

    Primul pas: musulmanii violatori castrarati chimic!
    Apoi pas cu pas, cum ne-a invatat ala de cica e presedinte….

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php