Reputatul chirurg Nicolae Constantinescu, invitat la universități din SUA, Franța și Germania, a semnat pentru Alianța Noastră: Vă mulțumesc că existați. Nici nu realizați câtă nevoie are România de un om ca Marian Munteanu!

0 367

Profesorul doctor Nicolae Constantinescu, chirurgul care a efectuat peste 8.000 de intervenții, medicul care a fost de gardă atât în timpul violențelor de la Revoluție, cât și la Mineriadă, și-a manifestat susținerea astăzi pentru Marian Munteanu.

Marian Munteanu l-a reîntâlnit astăzi în Piața Universității pe prof.dr. Nicolae Constantinescu, medicul chirurg care a fost de gardă atât în timpul violențelor de la Revoluție, cât și la Mineriadă.

„Îi mulțumesc eminentului chirurg, prof. dr. Nicolae Constantinescu, pentru susținerea sa care mă onorează și care, sunt convins, e întâmpinată cu multă bucurie de toți membrii și susținătorii Alianței Noastre România. Mă bucur să ne reîntâlnim în Piața Universității”, au fost cuvintele cu care Marian Munteanu l-a întâmpinat pe acesta.

Medicul Nicolae Constantinescu, adresându-se lui Marian Munteanu, i-a spus acestuia: „Nu știu dacă realizați ce nevoie avea România de un om care să readucă seriozitatea în mintea și în dorințele românilor”. Manifestându-și simpatia pentru inițiativa Alianței Noastre România și pentru principiile pe care încearcă aceasta să le pună în practică în apropiatul viitor politic.

Profesorul Constantinescu și-a împărtășit indignarea față de clasa politică actuală. „Nu se poate ca atâți oameni politici să fie penali, România este deraiată în acest moment”, a adăugat reputatul chirurg, care și-a exprimat încrederea în noua formațiune politică și evocând un îndemn pentru Marian Munteanu: „Îi doresc un singur lucru: să nu se lase!”

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php